Jak dojechać?

Witam :) Mam takie pytanie, czy ktoś z mieszkańców Gdyni Głównej, czy jakiś autobus/trolejbus dojeżdża na ulicę Hryniewickiego? A jeśli nie, to na jakim przystanku najlepiej wysiąść, żeby mieć jak najbliżej do tej ulicy? Ostatnio jechałam trolejbusem nr 30, wysiadłam na przystanku Plac Kaszubski - Świętojańska 02, stamtąd miałam 10-15 min. drogi pieszo, gdyż chodzi mi prawie o koniec ulicy Hryniewickiego. Czy to jest najszybszy sposób na dotarcie tam, czy może jakiś autobus podjeżdża nieco bliżej? Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak dojechać?

Z Gdyni Głównej odjeżdzają 2 trajtki 23 i 25 jadą do pl.Kaszubskiego, reszta drogi pieszo, inna opcja komunikacji miejskiej niestety nie istnieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za odpowiedź, czyli z tego przysianku, na którym wysiadłam jest najbliżej, tak? :)

http://mapa.trojmiasto.pl/#/search/Gdynia%2C%20pl.%20Kaszubski/r/1/map/-195.75,-255.16,5,b

Kilka minut z buta - Plac Kaszubski zaznaczony jest niebieską strzałką, w linii prostej w kierunku zatoki masz nazwę ulicy.

Tak, z placu Kaszubskiego masz najbliżej.
No chyba,że wysiądziesz tak jak wskazała przedmówczyni niebieską strzałką, wtedy masz dalej.

No, faktycznie, miszczu, trochę tę strzałkę od Pl. Kaszubskiego "odstrzeliło", nie zwróciłam uwagi ;)
Dawno nie byłam w Gdyni :)

Radtkego to też prawie na pl. Kaszubskim. Gdynia zaprasza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję :)) Ja dobrze nie znam jeszcze Gdyni, a będę musiała choć trochę mieć w niej obeznania :) Ja wysiadłam gdzieś przy ulicy Świętojańskiej i wtedy szłam prawie cały czas prosto, ale to też wychodzi jakoś lekko ponad 1 km, więc myślałam, że jest może jakiś autobus, który jedzie troszkę dalej :)

Kto pyta nie błądzi.
Ale generalnie zadając pytanie, już znałaś odpowiedź

Myślałam, że może są jakieś połączenia, o których nie wiem, stąd wolałam spytać :)

jedynie metrem

Inne tematy z forum

Upadłość Konsumencka proszę o namiary (26 odpowiedzi)

Bardzo Was proszę o podanie namiarów na prawnika/prawników którzy dobrze znają temat związany z...

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Subway Princess Runner Mod APK (7 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...