Witam. Jeśli ktoś jeszcze zastanawia się nad wyborem szkoły albo instruktora- postaram się rozwiać jego wątpliwości :)Do Elki zapisała mnie siostra. Czytając opinie w Internecie o tej szkole, wydało mi się trochę podejrzane, że wszyscy ją tak zachwalają, piszą że instruktorzy świetni, miła obsługa. Ale tak jest naprawdę! Piotr, który prowadzi teorię na Chylonii- fantastyczny! Rzeczowy, potrafi zaciekawić tematem- trafi do każdego. I ze spokojem odpowiada na wszystkie, nawet problematyczne pytania:) Kasia z biura- super. Służy pomocą i dobrym słowem:) No i Arek Kotowski! Co za instruktor! Takiego każdy, kto już zdał prawko albo wybrał inną szkołę- może mi tylko pozazdrościć:) Zawsze witał uśmiechem, choćby nie wiem jak wcześnie rano była jazda, nie wprowadzał niepotrzebnego stresu podczas jazdy- wręcz koił nerwy :) opowie jak wygląda prawdziwy egzamin- i taki też na koniec kursu przeprowadzi, żeby się psychicznie przygotować. Niesamowicie cierpliwy, fachowy- po prostu wzorowy. Tak więc nie mogło być inaczej- 19.10.2011r. po 35 godz. spędzonych w samochodzie z najlepszym instruktorem w Gdyni (i prawdopodobnie w Warszawie ;P )zdałam egzamin na prawko:) Arku- jeszcze raz Ci dziękuję!!