Jaka bluza?????

Mam zamiar kupic sobie bluzę na rower, bo przy takim lecie marznę w koszulce samej. Ale tu pojawia sie problem: po rozejrzeniu się po sklepach mam do wyboru bluzę z respiry za 199 lub z windstoppera za 320. Pomóżcie, bo nie wiem, czy warto placic 1/3 wiecej za windstopper?? W czym bedize on lepszy od respiry?? Czy różnica jest olbrzymia?? Dzięki z gory i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jaka bluza?????

hmmm... ani to ani to?

moim zdaniem na takie lato wystarczy zwykly polar, nie wiem co to respira, ale windstopper....hmmm... no po prostu jest nieprzewiewny, zero wiatru... nie wiem jak Ty ale ja bym się ugotował, winstopperowe spodnie leża w szafie i czekają na jesień

polar na rower?, przewiewny i nie chroni od deszczu. Polar jest dobry jak jest zimno to zakłada się go pod dobra kurtkę.

No na szczęście lato zrobilo sie normalne, a nie to co 2 tyg temu, ze 15 st bylo i megawiatr. Pytanie staje sie wiec nieaktualne :)

poszukaj w sklepach z używaną odzieżą, jest tam pełno ubrań kolarskich (zarówno w rzeczach wycenionych jak i na wagę) za dość niską cenę

> poszukaj w sklepach z używaną odzieżą, jest tam pełno ubrań
> kolarskich (zarówno w rzeczach wycenionych jak i na wagę) za
> dość niską cenę
Kłaniam,
A jak myślisz, czy jakiegoś deszczaka wykopie w szmatexie? No i może masz pomysł na jakiś szmatex gdzie miło i owocnie sie grzebie. Bo np.: moja kumpela ma taki jeden gdzie zawsze jest dużo i fajnego jeansu i skórasiek.
Grusik!
I.

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...