Jam session

Temat dostępny też na forum: Jam session
Zapraszamy na poniedziałkowejam sessions - start godz. 20.00Grywają:Adam Wendt - saksofon;Maciej Grzywacz - gitara;Sławek Jaskułke - fortepian;Piotr Lemańczyk - kontrabas;Dominik Bukowski - wibrafon,Piotr Nadolski - trąbka;Michał Szczeblewski - perkusja;Wojtek Staroniewicz - saksofon;Przemysław Dyakowski - saksofon;Janusz Macek Mackiewicz - kontrabas;Maciej Sikała - saksofon;Irek Wojtczak - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja

nie wiem nie bylem jeszcze

Jam Session

Rewelka ...Cos dobrego dla ludzi którzy nie lubią za bardzo dużego tłumu ... Małym kosztem można sobie zaplanować wieczór. Nie zawsze poniedziałek musi być tym najgorszym dniem tygodnia..Zdecydowanie POLECAM

Swietna SPRAWA !!!!!

Witam wszystkich zainteresowanych ! Goraco polecam Jamy w poniedzialki, to naprawde mile i dobrze spedzony wieczor. Ja chodzilem co poniedzialek od wrzesnia 2006 do stycznia 2007 i nie zaluje ani jednego poniedzialku. Teraz nie moge bo fizycznie nie ma mnie w Gdyni.
Jeszcze raz polecam goraco !

- Tomek

NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ

Nie mogę się doczekać poniedziałku
nie ma chyba lepszego miejsca na poniedziałkowy
wieczór
gorąco polecam
ale tylko z wymagającą dziewczyną ;)

A jak z płcią piękną?...

Chciałbym zasiegnąć opinii w powyższej kwestii...

stare

lipa

klimat,dobra muzyka-swietna sprawa

Jam session w Gombrowiczu to naprawde coś wyjątkowego,patrzy się i słucha z przyjemnością. Dzięki wieczorom tu spędzonym zakochałam się w jazzie. Polecam wszystkim szanującym się melomanom!

jak w wakacje?

mnie ciekawi, czy nie ma jakiejś wakacyjnej przerwy. Chętnie się wybiorę

szczerze?lepiej jest w Bluesie w środy;)

Ci goście zatrzymali się na latach 50 , grają wyświechtane standardy, żadnej ciekawej aranżacji...mamy XXI wiek, lekcje historii odbywają się w szkole Panowie...

Inne tematy z forum

Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk (7 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na...

Nowy wspaniały świat. Marynistyka czasów PRL w zbiorach Narodowego Muzeum Morskiego w Gdańsku (3 odpowiedzi)

Wystawa czasowa prezentuje prace polskich artystów tworzących w czasach PRL. Wśród eksponowanych...

Pokazy kaskaderskie Monster Truck Show Chaloupka (3 odpowiedzi)

Już w tym tygodniu w GDYNI - KOSAKOWO na parkingu GALERII SZPERK, ul. Płk.S.Dąbka odbędą się...