Jurassic World: Upadłe królestwo

Temat dostępny też na forum: Jurassic World: Upadłe królestwo
Opinie do filmu: Jurassic World: Upadłe królestwo.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko dla dinozaurów

Od strony wizualnej jest dobrze, akcja też. Warunkiem jest wyłączenie inteligencji, lub jeśli mamy ją na poziomie dinozaura.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

tylko, że dinozaury takie jak troodony czy dromeozaury były bardzo inteligentne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dramat

kompletna strata czasu, film jest bez sensu, a pseudointelektualne wstawki Goldbluma tylko pogłębiają ogólny obraz nędzy i rozpaczy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

przykre

a o to jest przyklad jak mozna zepsuc film ,ktory jest klasyka.film to nuda,akcja naciagana pisana na kolanie.mysle,ze w nastepnej czesci dinozaury beda juz posiadaly wlasne telefony komorkowe,ciekawe co jeszcze.
moja ocena film to dno,dna. daje 2/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super film fajnie mi się oglądało i pierwsza i ta częsc jest super nie wiecie co piszecie ja nie wiem po co wy chodzicie na takie filmy jak potem wystawiacie takie kolejne a taki sobie zastanówcie się mnie się podobał.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przecinko, kropki itp

weź coś kliknij!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajny

Mi się podobal
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

coś nie na temat

Cinema3D w CH morena. Wsioki kupują zwykły bilet a zajmują siedzenia VIP, potem musisz ich przegonić z wykupionego miejsca i jeszcze coś burczą pod nosem dodatkowo zostawiając miejsce upaćkane chipsami i sosem. Żeby oszukiwać dla 4 złotych? Cebulactwo pełną gębą.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie tylko

W tym kinie takie Janusze przychodzą, to jest nagminne we wszystkich multipleksach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Założę się, że specjalnie ci upaćkali, w ramach "zemsty". A chipsy i sos sami przynieśli, na pewno nie kupili w kinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zaskoczony

i to pozytywnie. To powinna być druga część tego filmu. Wszystkie inne były jak produkty z marketu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Film nie porywa

Jak ktoś nie ma co robić, to można obejrzeć, ale nie polecam go myślącym osobom. W filmie nie ma zaskakujących zwrotów akcji, a niektóre wątki są bardzo naciągane, chociażby dinozaur, który nie potrafi wyczuć człowieka chowającego się za ścianą... Mój kot ma lepszy węch i słuch niż te dinozaury
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

prawie cały film dinozaury siedzą w klatkach

a ludzie się scigają. Dopiero na koniec dinozaur-terminator ściga 10min 3-kę głównych bohaterów. Najgorszy film z serii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem taka piękna

.............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mnie się podobał

poszłam z nastawieniem na film o dinozaurach i jakiejś akcji i się nie zawiodłam. Polecam wszystkim fanom gatunku pozostali niech idą na coś innego. Film fajny, efekty specjalne ok, fabuła troszkę naciągana ale do przeżycia, ja polecam bo lubię

trochę nie ta proporcja

za dużo otoczki, za mało dinozaurów

0/10

Inne tematy z forum

Maryja. Matka Papieża (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Maryja. Matka Papieża . Przeczytaj o filmie.

Michael (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

Projekt Hail Mary (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Projekt Hail Mary . Przeczytaj o filmie.