KOMANDOR - księgowość

czy ktoś pracował w firmie KOMANDOR i może coś powiedzieć na temat pracy?
czy jest ok? czy lepiej dać sobie spokój?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOMANDOR - księgowość

Byłam tam na rozmowie w sprawie pracy,beznadzieja,rozmowa trwała niecałe 5 minut.Firma ogólnie beznadziejna jak widać,ciągle są ogłoszenia i ciągła rotacja,poczytaj opinie w internecie .

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,376588,0,0

hmmm... ja tez juz bylam tam na rozmowie ale moja trwala ponad pol godziny.

A ja tam pracowałam. Nie polecam! Nawet najsilniejsi psychicznie odchodzą. Atmosfera tak gęsta, że można ją nożem ciąć. Warunki pracy (nie tylko finansowe) są paskudne. Płaca nigdy nie jest taka, jak Prezes wstępnie obiecuje. Wieczne szukanie "haka" na pracownika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mówisz o montażystkach czy również o pracy biurowej? A jakieś stawki czego się spodziewać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Firmę odradzam.

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej kilkanaście dni temu na marketingowca. Sama rozmowa krótka, lecz konkretna. Głównie pytanie o doświadczenie i działania jakie się wykonywało. Mieli dać znać w ciągu dwóch dni, nie dali w ciągu 15...jak można poważnie traktować firmę, która działa w ten sposób.

Obawiam się, że z ich marką jest jak z Telekomunikacją Polską, każdy firmę kojarzy, ale za bardzo dobrej opinii o niej nie ma. Poza tm beznadziejny dojazd - droga woła o pomstę do nieba.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No zobacz. Ja byłam na rozmowie na to samo stanowisko ;-). Powiedzieli, że dadzą znać nie wcześniej niż po 2 tygodniach i tylko osobom, które przejdą do 2 etapu. Moja rozmowa trwała przeszło godzinę i drugi etap będzie na początku marca, o czym powiadomiono mnie po 10 dniach od pierwszej rozmowy.

Z tego co wiem rozmowy prowadzili prezes i dyrektor. Ja byłem na spotkaniu z dyrektorem. I dostałem informację, że dadzą informację tak czy owak. Trudno.

Powodzenia życzę.

Ja miałam spotkanie z prezesem. Jutro drugi etap. Dzięki.

A co ma piernik do wiatraka? Są lepsze sposoby reklamy, niż wtrynianie linków w dyskusje bezrobotnych ;-).

mąkę;)

a tak serio Admin pewnie zaraz zmoderuje:)

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...