Kabaretowy Kwadrat - Hrabi

Temat dostępny też na forum: Kabaretowy Kwadrat - Hrabi
Kabaret HRABI28 październik 2007 (niedziela)Start: 18:00Bilety: Uwaga! Brak już biletów na występ kabaretu!28 października, na scenie Klubu Kwadratowa występ Kabaretu HRABI. Po raz kolejny zagoszczą u nas członkowie jednego z najlepszych kabaretów polskiej estrady.Bilety na koncert do nabycia tylko i wyłącznie u nas w klubie u osoby zajmującej się obsługą stołu bilardowego.Uwaga:wstęp ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brak biletow

bylam pare razy w kwadracie i probowalam kupic bilety, ale nigdy nie bylo osoby odpowiedzialnej za sprzedaz, a dzis sie dowiedzialam, ze juz wszystkie wysprzedane:( moze ktos ma jeszcze jakies do odsprzedania?

bilety

no właśnie... ja też chcę 2 bilety. Pliiiiiiiiiiiiz, niech ktoś mnie poratuje!

hrabi the best!!!!

ubaw był po pachy!!!! haha, no czad!

Hrabi to mistrzowie!!!

Wczorajszy wystep byl niesamowity-cztery owacje na stojąco i naprawdę humor na najwyższym poziomie!!! Jak dobrze że mam bilety na nowy program w Multikinie:-)

Inne tematy z forum

Kabaret Hrabi & Goście - Potemowe piosenki (15 odpowiedzi)

Kabaret Potem powraca! Nie całkiem, nie dosłownie, ale... muzycznie! Zapraszamy na wieczór pełen...

Festiwal dla Życia w Gdańsku (18 odpowiedzi)

Zapraszamy na IV Festiwal dla Życia w Gdańsku w dniach 13-15 czerwca 2025r. To czas abyśmy...

Heweliusz. Tajemnica katastrofy na Bałtyku. Spotkanie autorskie z Adamem Zadwornym (3 odpowiedzi)

To była największa katastrofa morska w historii powojennej Polski: 14 stycznia 1993 roku zatonął...