Aleksandra K. - ocena (1) Pani Patrycja to adwokat z powołania. Poprowadziła moją sprawę alimentacyjną... Aleksandra K. Łukasz Kasprzeski - ocena (1) Zdecydowanie polecam kancelarię, otrzymałem skuteczną pomoc w sprawie o... Łukasz Kasprzeski BK - ocena (10) Wizerunek Kancelarii Butny w internecie może sprawiać wrażenie dużego... BK
Marian F. - ocena (1) Nie znałem się kompletnie na sprawach prawnych, a jednak czułem się... Marian F. Ola - ocena (1) Fachowa pomoc i przede wszystkim ludzkie podejście dziękujemy! Ola Barbara Kasjan - ocena (1) Sprawa rozwodowa przebiegła szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję! Barbara Kasjan Klaudia Agnieszka Pełczyńska - ocena (1) Trafiliśmy do kancelarii z polecenia i nie żałujemy. Sprawa kredytu... Klaudia Agnieszka Pełczyńska Julia - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w sprawie alimentacyjnej! Wszystko przebiegło... Julia Hanna Fresk - ocena (1) Kredyt frankowych unieważniony. Super podejście, dobra komunikacja i pełne... Hanna Fresk Anna Kwiatkowska-Pełcz - ocena (1) Pełne wsparcie, świetne przygotowanie dokumentów, sukces w sądzie. Dziękuję! Anna Kwiatkowska-Pełcz Agnieszka - ocena (1) Dzięki kancelarii BUTNY mogę spać spokojnie, kredyt frankowy mamy już za sobą :) Agnieszka Michał - ocena (3) Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię BUTNY | Adwokaci i Radcowie Prawni.... Michał Natalia Licznerska - ocena (1) Polecam kancelarię, szybka i profesjonalna pomoc. Kolejnym razem na pewno... Natalia Licznerska Kamila Okrutnik - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z ta kancelaria. Świetna komunikacja, profesjonalne... Kamila Okrutnik Mariusz Krajewski - ocena (1) Godna polecenia kancelaria prawna! Sprawne i rzetelnie rozpoznanie i... Mariusz Krajewski Laura P. - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z kancelarią mecenas Butny! Kancelaria Pani... Laura P. Tomasz - ocena (1) Bardzo dobra kancelaria. Doskonałe przygotowanie, rzetelność i punktualność.... Tomasz Krzysztof Porada - ocena (2) Kancelaria godna polecenia!!! Pani Marta jest rzetenlą osobą, w której ręce... Krzysztof Porada Slławomir Rzepka - ocena (1) Kancelaria godna polecenia!!! Pani Marta jest rzetelną osobą, w której ręce... Slławomir Rzepka uot7kl - ocena (1) Kancelaria pani adwokat Wnuk prowadziła moją sprawę o rozwód. Zaczęło się od... uot7kl