Mirosława Szczypiorowska - ocena (1) Sprzedałam mieszkanie z pomocą biura King Investment i to była jedna z... Mirosława Szczypiorowska Paweł - ocena (1) Polecam - sprzedażą mojego mieszkania zajął się pan Darek. Sprzedaliśmy za... Paweł Monika - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić pana Dariusza jako agenta nieruchomości.... Monika
gal anonim - ocena (1) Bardzo rzetelne i pomocne podejście oraz rozwianie wszelkich wątpliwości... gal anonim Wiola - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolona z profesjonalnego podejścia oraz szybkiej obsługi... Wiola Kasia - ocena (1) Zakup mieszkania z biurem nieruchomości King Investment to była doskonała... Kasia Paweł - ocena (1) Z przyjemnością polecam współpracę z Panem Karolem Bielickim, pracującym w... Paweł Jarek - ocena (1) Umowa na wyłączność? Byłem negatywnie nastawiony, ale zaufałem i to była... Jarek Magdalena - ocena (1) Nasz wybór spośród 5 różnych biur nieruchomości - nasza osobista wstępna... Magdalena Olga - ocena (1) Zdecydowanie Polecam! Olga Jakub - ocena (1) Chciałbym ponownie wyrazić swoje pełne zadowolenie ze współpracy z... Jakub