Kinga - ocena

Temat dostępny też na forum: Elka School Gdynia
Oto skrócona wersja Twojej opinii (1197 znaków), z zachowaniem wszystkich kluczowych szczegółów:

Kurs w Elce okazał się rozczarowujący. Mama była zadowolona 18 lat temu, więc wybór wydawał się oczywisty. Niestety, po podpisaniu umowy i płatności dowiedziałam się o długim czasie oczekiwania na jazdy. Już na drugich zajęciach instruktorka, świadoma moich obaw, wyjechała ze mną na obwodnicę i serpentynę. Mimo że znała mój grafik, który był mało elastyczny, przyjęła mnie na kurs, co skutkowało rzadkimi jazdami. Później zmieniłam instruktora niestety, spędzał większość czasu na telefonie, ignorując moje potrzeby i nie tłumacząc manewrów. Na prośbę o dodatkowe godziny przed egzaminem usłyszałam jedynie, że nie ma terminów. Kurs za 3500 zł nie powinien wyglądać jak jazda z pasażerem, który cię rozprasza. Zabrakło zaangażowania, cierpliwości i wsparcia. Elka stawia na ilość, nie jakość. Dopiero w innej szkole nauczyłam się tego, czego wcześniej nie pokazano mi wcale. Jazda po obwodnicy na początku kursu była niepotrzebna i stresująca bez podstaw to po prostu niebezpieczne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za szczerą opinię. Przykro nam, że Pani doświadczenie w naszej szkole było rozczarowujące – szczególnie, że przyszła Pani do nas z zaufaniem, które zawdzięczamy dobrej opinii Mamy.
To zobowiązuje, a my tego zaufania nie spełniliśmy. Za to przepraszamy.
Szczególnie trudne było dla nas czytanie o braku wsparcia, w stresujących sytuacjach na jazdach i używaniu telefonu przez instruktora. Takie rzeczy nie powinny się wydarzyć – podejmiemy konkretne działania, by nie zdarzyły się więcej.
Bardzo nas zabolała ta opinia. To dla nas mała, ale ważna porażka. Jedna osoba, która nie poczuła się w Elka school wyjątkowa i ważna – zostawia nas z poczuciem smutku i przegranej. Bo nie taką firmę chcemy tworzyć. Coś nam umknęło, coś przeoczyliśmy – i to coś, czego nie naprawimy, choć bardzo byśmy chcieli.
Możemy tylko i aż – wyciągnąć z tego lekcję. I zrobić wszystko, by nikt inny już nigdy nie poczuł się potraktowany w ten sposób.
Dziękujemy, że mimo wszystko podzieliła się Pani swoim głosem. Życzymy samych bezpiecznych i spokojnych kilometrów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kryptowaluty (14 odpowiedzi)

Wszyscy moi przyjaciele i znajomi bardzo uważnie śledzą bitcoina i są bardzo zaniepokojeni, gdy...