Klub ŻAK obchodzi swoje 50 urodziny!

Temat dostępny też na forum: Klub ŻAK obchodzi swoje 50 urodziny!
Świętowanie 50-tych urodzin Klubu (Studentów Wybrzeża) Żak upłynie pod znakiem koncertów artystów przez lata związanych w różnym stopniu z Żakiem. Niektórzy z nich tutaj zaczynali swoją karierę, niektórzy pracowali, wreszcie niektórzy pojawiali się na scenie muzycznej niemalże od zawsze albo bardzo często. Powrót do miejsca, które stanowiło inspirację i początek ich muzycznej kariery, to nie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czad komando!!!

kurcze trzeba tam byc
mlodzi i starzy
WSZYSCY
do zobaczenia w zaku

Super

ŻAK to bardzo fajny klub, świetne imprezy z polotem. Idealny na starterek.

Extra

Sorki za ignorancje ale nie mam pojecia ... jakies bilety ? tylko klubowicze ? jak to wyglada ?

bilety

Bilety po 5 zł na dany dzień (8.11.2007 – na II część), 15 zł na 10.11.2007.
Koncerty bez miejsc siedzących.
Sprzedaż biletów od 2.11.2007 tylko w Klubie ŻAK. Kasa czynna codziennie w godz. 15.00 – 21.00 (w sb i nd od g.16.00).

Ludziska ludziska

Ludziska, ludziska Tomasz Stańko w trójmiescie! To chyba wystraczy co ?

taa

gdybym jeszcze zalapal sie na bilet...cieszcie sie Wy, ktorzy go macie..a jesli sie nie cieszycie to mozecie oddac go mi ;)

jakby ktos mial bilet a nie mogl pojsc na koncert to chetnie odkupie

jesli znalazlby sie ktos kto ma bilety a nie moze isc to ja rowniez chetnie odkupie 2 bilety

suuuuuper

siedzenia

Podczas koncertu Nahornego dość sporym problemem był brak siedzen - takiej muzyki lepiej słuchać na siedząco, potrzeba do niej trochę skupienia.
Pewnie nie ma na to szans, ale fajnie byłoby na Sikale i Kułakowskim zobaczyć pare krzeselek :P

biletowa żenada organizacyjna

w piątek lokal był zapełniony maksymalnie do połowy a klub biletów nie chciał sprzedawać i nie wpuszczali do środka, pomimo, że część ludzi lokal w trakcie imprezy opuściła, więc jeszcze więcej miejsca się zrobiło. Ja akurat wszedłem bo mam swoje sposoby :P , ale pare osób, którym chciałem zareklamować klub, nie miało takiej szansy i przyjechało na darmo.
Organizacja to nie jest tępe realizowanie poleceń odgórnych tylko inteligentne reagowanie na bieżącą sytuację.

Inne tematy z forum

Festiwal Smaków Food Trucków (31 odpowiedzi)

Już w ostatni weekend maja plac przy Forum Gdańsk po raz kolejny zamieni się w wielką plenerową...

Cudawianki | Lato zaczyna się #wGdyni (15 odpowiedzi)

LATO ZACZYNA SIĘ #WGDYNI! Czas na kolejną edycję magicznych Cudawianków! Już w sobotę, 21...

Dzień Marynarki Wojennej i Dzień Stoczniowca (4 odpowiedzi)

Dzień Marynarki Wojennej i Dzień Stoczniowca w Gdyni już 29 czerwca! Dołącz do wyjątkowego...