kurs szycia (2) Czy ktoras z Was orientuje sie gdzie w Gdansku mozna wziac udzial w... sukienkawgroszki zasiłek dla bezrobotnych-kiedy sie trzeba rejestrowac by nie stracić (4) Po krótce przedstawie moja sytuacje. Obecnie jestem zatrudniona na czas... przyszlaMama Szukam koleżanki na siłownię/fitness w Gdańsku. (6) Jak w temacie :) Chciałabym chodzić w weekendy i czasem w tygodniu, nie mam z... Dana
SKLEPy z butami na terenie Gda , Sopotu i Gdy - HELP (1) Cześć dziewczyny ! ;) Pilnie poszukuje sklepów z butami - najlepiej coś... Kaś dziewczyn z gdanska na rozne wspolne wypady pisac ;) (3) Hej dziewczyny szukam rowniez kolezanek gdyz w wiekszosci moje maja malo... elmirka Tyle tych tematów o poszukiwaniach koleżanek.. Tu ustalamy konkretne terminy spotkań! (7) Witajcie. Proponuję, by w tym temacie ustalać konkretne terminy spotkań. Ja... Natalia endokrynolog Beata Sztangierska (5) Był ktoś u tej pani? Mam umówiona wizyte prywatna i zbieram opinie. Kasia26 Gdzie dobre tudio tatuażu?? (3) Szukam dobrego studia tatuażu najlepiej na terenie SOPOT-PRZYMORZE,i jakie... pomorzankaAnka kolezanek na wspolne rozne wypady (1) Hej dziewczyny szukam rowniez kolezanek gdyz w wiekszosci moje maja malo... elmira Barwnik spożywczy - gdzie kupić? (8) Na jutro robię tort i chciałabym użyć barwników spożywczych. Jednak na... MM pomocy-mole spożywcze (2) Razem z suszonymi grzybami dostałam mole spożywcze. Zobaczyłam to dopiero... ??? Kuzyn nie chce mi pomoc a to rowniez jego obowiazek! (14) Ja sama musze sie zajmowac starszymi ludzi bo syn mojej ciotki nie przyjdzie... kristen21 GDZIE NIEDROGO SPĘDZIĆ URLOP Z DZIEĆMI? (8) Witam, może znacie jakieś sympatyczne miejsce gdzie można pojechać na... Anika Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :) (3) WITAM !! MAM 29 LAT I DWIE PIEKNE CORECZKI 4 LETNIA ,3 LENIA W OBECNEJ... NOWA :)) Koleżanka potrzebna od zaraz:) (2) Hej:) szukam dziewczyny (koleżanki :P), która jest chętna na pogaduchy,... zdolniara Poznam nowych ludzi - koleżanki :) Może jest któraś chętna na pójście dziś na rower lub piwo?:) (1) Witajcie. Studiuję, pracuję, mam faceta :) Mam 21 lat. Ostatnio znajomi... Natalia W jakim salonie kosmetycznym w Trójmieście można odbyś praktyki zawodowe? (1) Witam serdecznie Może znacie Państwo jakiś przyjazny studentkom... Thaiphoon Przedszkole Delfinek na Buraczanej (1) Czy ktoś ma tam dziecko.Bo chce tam dać swoje i chciała bym się dowiedzieć... Mama Rozstanie .... (37) Witajcie mam problem rozstałam sie z chłopakiem bylismy miesiac, było fajnie... smutna zgubiono łyżeczkę (2) srebrną z bursztynem w okolicach ulicy Wawelskiej. ktokolwiek widział,... Martaizabella