Ankieta do licencjatu - prośba o wypełnienie ;) (4) Witam, jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej. Będzie to praca... MM wiosenne porządki w szafie - może się powymieniamy? (7) Witajcie, wiosna za oknem czas na wiosenne porządki :) również w szafie z... Didi moczenie się nocne chłopca -Urolog dziecięcy (6) Witam Mam problem mój synek 4 lata i 3 miesiące moczy się w nocy czasami 2... tokarka2002
Warsztaty wokalne gdzie? (1) Nie bardzo wiedziałam gdzie umieścić taki temat. Szukam informacji na temat... ala Fryzjer (3) Hej :) Szukam zakładu fryzjerskiego, który doczepia kryształki swarowskiego... Marta co zrobic ze 120m2 ? (5) macie fajne pomysly i nigdy ich nie brakuje. wiec pytam, nie expertow tylko... emi3city Neutropenia u niemowlaka - kto ma też ten problem? (1) Witajcie, mój 4mieś synek ma niski poziom neutrocytów. Podejrzewają... do Mamy z Małego Kacka lub okolic (1) Czy są tu jakieś mamy z Małego Kacka lub okolic? Nie znam nikogo w tej... mamaj poszikuwany - garnitur dla 13 latka , kto odda za rozsadna cene prosze o info na maila (1) Dosc intensywnie poszukuje garniturka dla 13 letniego syna wzrost 169 jesli... Mamma nt szukamy instruktora/instruktorki warsztatów plastycznych (1) Witam, jak w temacie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt e mail... Marysia Chetnię poznam młoda mamę (1) prosze pisac gg 17731329 jeśli taż ci brakuje koleżanek z małym... kicia20 Gdzie zrobię badanie krwi w niedzielę (5) Czy ktoś wie gdzie ( najlepiej w gdańsku lub trojmiasto)można zrobić... Ola Uwolnij Łacha (13) Witam, Chciałam wyjść z pomysłem zorganizowania w trójmieście takiej... ewik467 Poszukuje przyjaciółki i koleżanek na dobre i złe (11) Hej wam jestem paulina z gdańska zaspy mam 19 lat i mam córke 18miesieczną... paulina Co sądzicie o kawie gold carmer sensonine chyba tak sie nazywa prosze o info (4) Czy napewno jest łagodna niż nescafe itp?? kicia20 Czy lekarz rodzinny może dać skierowanie na badania do ksiązeczki sanepidoskiej????????bardzo proszę o pomoc (6) czy mój lekarz w przychodni może mi dać skierowanie na badania do ksiązeczki... paulina potrzebuje poradni rehabilitacyjnej dla dziecka w gdansku bardzo pilnie!!!!!!!!!!!!!!! (5) Witam poszukuje dobrej państwowej poradni rehabilitacyjnej dla mojej córki i... paulina na zaspie jest (2) z druiej strony bomi na zaspie niedaleko kościoła paulina Sposob na tesciowa (14) Napiszcie prosze jakie macie wlasne sposoby na tesciowa. Juz nie wytrzymuje.... Agnieszka mammografia Gdynia (2) Czy któraś z Pań mogłaby mi podpowiedzieć gdzie zrobić badanie mammograficzne... mika301