Koncert Oratorium „Psałterz Wrześniowy”

Temat dostępny też na forum: Koncert Oratorium „Psałterz Wrześniowy”
Autor Zbigniew Książek i kompozytor Piotr Rubik w pieśniach nazywanychprzez nich psalmami, zapytali w imieniu swoim i nas wszystkich - ludzi21 wieku - o sens wiary, która prowadzić może do ataków terrorystycznych,o gatunek ludzki, który poczynając od grzechu pierworodnego łamie prawoBoże i ludzkie, o nadzieję na życie po życiu i o miłość, która jestnajwiększym i jedynym ratunkiem dla ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncert czy plagiat..???

Co to za koncert bez Piotra Rubika jako drygenta ???
Kto wpadł na taki diabelski pomysł..???
Chyba nie sam Piotr Rubik !!!!
Oj cińko z tą kulturą na Wybrzeżu..:((((

koncert :)

a ja się cieszę na myśl o tym koncercie. Skoro Rubik i reszta się nie dogadali, to ich sprawa. Soliści i tak są świetni. Na pewno się wybiorę 19/07

??

a może jednak Rubik wystąpi hmmm bo nie wiem czy bilety rezerwować :)

sama?

Bez Piotra Rubika, to już nie to samo. Mimo to mam ochotę pójść, ale sama nie wiem.

do...

do MisioBar'a koncertu z Rubikiem nie bedzie, bo sie z tą ekipa stara swoja pokłucił.. z reszta teraz jak widac grywa w innej.

Opnia

A może będą raem skąt nam to wiedzie przekonamy sie ak będziemy na miescach mi osobiście zależy nie na dyrygencie i tylko na pięknych barwach głosów solistów i na muzyce ;]

BRAWO!!!

Bardzo udane widowisko. Świetne wykonanie.Chciałabym oglądać więcej takich spektakli.Mamy talenty wokalne, tylko trzeba je lansować i pokazywać w odpowiedniej oprawie.
Mogą żałować ci co nie byli.

BYłO WSPANIALE!

To był naprawde udany koncert!!!! Bawilismy sie wspaniale... nikt nie odczuwał braku Rubika bo Pan dyrygent był doskonale zgrany z całościa. Bisy i pożegnanie solistów to był "kawał" wspaniałej zabawy... Dzis chętnie poszłabym na powtórkę!!

Zabawa

Wkońcu spokojny nie rzucający sie w oczy dyrygent.Cuż za skromny człowiek.Ponieważ w Elblągu nie było mi dane obejrzeć ulubionych solistów, a tej żenady nie mogłam znieść i wyszłam z koncertu, przyjechałam do Sopotu na taki koncert jaki chciałam usłyszeć. Chyba był lepszy niż na płycie, zaśpiewany z większą zwobodą. Radziu jesteś boski,boski głos a jakie ruchy!!!

Koncert w Sopocie

Było Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdy ciocia się spytała kto chce iść na ten koncert odrazu sie zgłosiłam.
Pojechałam z wujkiem i ciocią.
Świetnie się bawiliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbardziej spodobała mi się piosenka w której wszystkie 3 solistki śpiewały razem O Maryjo Magdaleno ,ale nie wiem jakie były tytuły i nigdzie nie mogę znalezć gdyby ktoś wiedział to proszę napisać na opinii dziękuje i narazie
Było COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co za pech

tak bardo chciałm iść na ten koncert ale nie stety jaoś tak wyszło
;-( a tak bardzo chciałam zobaczyć radzia na żywo i usłyszeć jego głos

Inne tematy z forum

30 lat Ich Troje / Premiera Nowej Płyty (7 odpowiedzi)

3011! I stało się 1995-2025. Zespół Ich Troje gra dla Was od 30 lat! Rollercoaster Michała, Jacka...

Wiec poparcia Karola Nawrockiego (15 odpowiedzi)

Wiec poparcia Karola Nawrockiego z udziałem Daniela Nawrockiego odbędzie się 29 maja w Sopocie na...

Forest Festival 2025 (3 odpowiedzi)

Forest Festival 2025 nowy festiwal muzyczny w sercu sopockiego lasu odbędzie się 2 sierpnia....