Koncert przy świecach: Coldplay i Imagine Dragons

Candle Live Music zaprasza na koncert instrumentalny w niecodziennej atmosferze, przy blasku tysiąca świec. Posłuchaj ulubionych przebojów Coldplay and Imagine Dragons. Daj się porwać dźwiękom: Viva la Vida, Clocks, A Sky Full of Stars, Believer, Thunder czy Radioactive. Prawdziwa gratka dla fanów obu zespołów! Zrób prezent sobie lub swoim najbliższym i pozwól ponieść się zmysłom i nastroić ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozczarowujące :[ niestety

Dziwią mnie liczne komentarze pelne zachwytu. Skuszaona nimi kupilam 2 bilety dla siebie i drugiej polowki. Oprawa byla piekna świece, nastrojowe oświetlenie sceny i deszcz uderzajacy o dach dawaly przytulny klimat. I na tym niestety koniec plusów. Nie jestem melomanem ale nawet jako amator wrażenia miałam niestety jak na koncercie na zakończenie semestru w szkole muzycznej. Jakosc nie znalazla jednak odzwierciedlenia w cenie jak za koncert w filharmonii (gdzie słuchamy całej orkiestry profesjonalnych muzyków, a nie kwartetu) do tego koncert odbyl sie w sali na peryferiach Gdyni w sali- hangarze. Jeszcze wiele nauki przed młodymi muzykami. Jedne skrzypce niewłaściwie nastrojone przez pół koncertu (zostaly dostrojone dopiero po kilku przeskrzypiałych utworach). Aranzacje zaprezentowanych utworow nieskomplikowane, a mimo to nie obylo sie bez pomylek drobniejszych czy calkiem wyraźnych chyba w kazdym utworze. Co do konferansjerki.. milczenie w tym przypadku byloby jest złotem. Przykro mówić ale poczułam się oszukana. Za taką kwotę można było spodziewac się uczty muzycznej i doskonałej oprawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Santander Letnie Brzmienia 2025 (3 odpowiedzi)

Letnie Brzmienia powracają do Gdańska! Już 22-23 sierpnia 2025 roku Trójmiasto ponownie stanie...

Europejska Noc Muzeów na Pomorzu 2025 (3 odpowiedzi)

To wyjątkowa noc, podczas której bezpłatnie lub za symboliczną złotówkę można odwiedzać muzea,...

Silent disco na plaży (3 odpowiedzi)

Przywitaj lato tańcem pod gołym niebem, piaskiem pod stopami i muzyką, którą Ty wybierzesz!Już 21...