Król rozrywki

Temat dostępny też na forum: Król rozrywki
Opinie do filmu: Król rozrywki.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam!

Fantastyczny film z przesłaniem. Coś dla osób pragnących sylwestrowej rozrywki, bo film jest efektownie zrobiony, ale też gratka dla osób szukających głębszego przesłania na tyle, na ile takowe da się zawrzeć w musicalu.
Fascynujący obraz o będącym postacią historyczną właścicielu cyrku, który mimo własnych kompleksów i dążenia do ich nadmiernej kompensacji, wnosił radość w serca szarych ludzi i promował tolerancję i inkluzywność na długo przed ich wejściem do dyskursu społecznego.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mega dobry

Dla lubiacych musicale i nie tylko, Zendaya, rewelacyjna
Warto posluchac sciezki muzycznej po powrocie do domu jeszcze raz i jeszcze raz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się w 100%

muzyka jest boska!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja.

Polecam wszystkim. Oby więcej tak dobrych filmów w tym roku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny musical !!!

Jeśli lubisz musicale, to musisz zobaczyć ten film. To historia o marzeniach, miłości, tolerancji, rodzinie. Piękna, muzyczna bajka o życiu. Już po pierwszych dźwiękach wiedziałam, że to będzie coś! Z każdą kolejną sceną i piosenką film podobał mi się coraz bardziej, a teraz wiem, że jestem po prostu zakochana w tym musicalu:) Super muzyka, której od wyjścia z kina slucham na okrągło. Naprawdę polecam!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie warto zobaczyć

Świetny musical skłaniający do refleksji nad swoim życiem.Zgrany aktorsko, oprawa muzyczna,o której nie można zapomnieć po wyjściu z kina i do której chętnie wrócę. Dopracowana choreografia. Film ze szczerym przesłaniem o podążaniu za marzeniami mimo przeszkód. Może nieco baśniowy ale zdecydowanie warto wybrać się do kina. Nawet nie wiem kiedy minęły niecałe dwie godziny seansu. Polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miło sie ogląda

W filmowych musicalach Amerykanie to fachowcy. Wpadająca w ucho, świetnie zaśpiewana współczesna muzyka, atrakcyjnie odtańczona choreografia, prosta ale sympatyczna fabuła. Śmiało można iść z dziećmi albo teściami - zero golizny itp. Typowe rodzinne kino relaksowo - rozrywkowe. Lepiej trochę się spóźnić, bo dla odmiany wyświetlane przed seansem trailery zapowiadające polskie filmy pełne ch..pier..kur aż dzieciom uszy więdną.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

król rozrywki

Suuperrr
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super film

Troszeczkę baśniowy ale o niebo lepszy jak dla mnie od Lalalandu :) Muzyka wspaniała i choreografie fascynujące... Polecam każdemu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zachwyty nad filmem uważam za lekko przesadzone....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wichrowe wzgórza (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Psoty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Psoty . Przeczytaj o filmie.

Hamnet (10 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hamnet . Przeczytaj o filmie.