kupię welon (4) Kupię welon, biały, najlepiej dwuwarstowy, długość ok 70 cm. Jeżeli ktoś ma... Moniksa23 jak ubrac dziecko na swoj slub (7) gdzie w gdansku jest sklep z sukieneczkami dla dziewczynki do 2lat. chodzi mi... wa Poszukuje pani o anielskim głosie! (8) Witam! Poszukuję piękne śpiewającej pani, z akompaniamentem - może być... auliett
kupię sukienkę slubną model ZASTA 2012 (8) Witam. Tak jak w wątku kupię sukienkę. Jestem dość drobną osobą rozmiar... viki27 Fryzjer wejherowo (1) Cześć dziewczyny! Poszukuję fryzjerki, która dojeżdża do klientów bez... Zuzia lekcje tańca (7) czy ktoś ma namiary na nauke pierwszego tańca w wejherowie? mala1987 garnitur dla młodego (3) dziewczyny polećcie gdzie kupić garnitur ślubny dla przyszłego młodego? nika kupie welon (8) jak w tytule..czekam na propozycje ona Obiad weselny na 64 osoby (4) Witam, Ktoś może podpowiedzieć restaurację, gdzie można zrobić obiad weselny... Mariusz R Fajny zespół na wesele na 07.06.2014 (1) Szukamy fajnego zespołu na wesele na 07.06.2014r. ,który umie zabawić i... Dariat Fotograf 2014 (1) Witam. Poszukuję fotografa (może być jedna osoba) na wesele dnia 20.09.2014... paranormalna_ kupie dlugi welon bialy (3) szukam długiego welonu(może tez ciagnac się po ziemi) jeśli macie jakies... lo Sala weselna, okolice Wejherowa. BEZ KONSUMPCJI!!! SZUKAM (6) Poszukuję pilnie sali weselnej w okolicach Wejherowa. Sala na około 100 osób.... dacotta Miejsce na obiad weselny (8) Witam Panie! Poszukuję klimatycznego miejsca, najlepiej dworku, zamku na... auliett zespół (4) czy istnieje zespół który gra za 1,5 do 2 tys?? czy to tylko marzenie. czy... emka kupie biale buty na slub (11) kupie biale buty rozmiar 37 ma ktoś na sprzedaż cos ciekawego?:) ja Czarne terenowe autko do ślubu (2) Poszukuję :) Kate zespół na wesele 05.10.2013 Luzino (1) Poszukuję zespołu na wesele, które odbędzie się 5 października 2013, czy ktoś... BeataI-J kurs - PIERWSZY TANIEC - Rumia, Reda??? (1) Dziewczyny, czy możecie polecic dobre miejsce na nauke pierwszego tańca? Iga Fryzjer (1) Cześć dziewczyny czy macie jakiegoś sprawdzonego fryzjera?? Poszukuje... kkk