kupię białe buty (6) Poszukuję białych butów rozmiar 37. Czy któraś z Pań ma swoje na sprzedaż lub... Natalia Gdzie wesele (4) Witam, bardzo prosze o pomoc, szukam fajnej, klimatycznej sali na wesele w... user_137693527761 Poszukuje fryzjera (1) Poszkuje fryzjera ktory uczesze mnie do ślubu zależało mi na p. Aleksandrze... Gosia
poduszkę na obrączki (5) jak w temacie :) anita fotograf videofilmowanie (1) poszukuje kamerzysty + fotograf na 21.o6.2014 kontakt lukaszpolak-82@o2.pl łukasz Szukamy tortu w kształcie wieży eiffla (7) Witam, jak w temacie, szukamy cukierni lub kogos kto zrobi nam tort w... karola Kupię suknie ślubną fason Princessa (20) Kupię ładna suknie ślubną fason Princessa rozmiar 38-36, kolor biały. Czekam... Dariat Szukamy DJ'a na polterabend 30.05.2014 (1) Czy możecie kogoś polecić niedrogiego? ASIA_i_LUKASZ Dekoracja kościoła na ślub (5) Witam, poszukuję firmy bądź osoby zajmującej się dekoracją kościoła na ślub,... aa Fryzjer z Rumi i okolic (3) Witam, szukam fryzjera w okolicach Rumi. Czy mozecie kogos polecic? Moj email... Wesele Gdynia, gdzie tanio wynająć salę? (4) Poszukuję taniej sali na ślub, ok. 65 osób. Mamy zamiar zrobić ślub w stylu... Kamila krzywy tort (9) Witam, Poszukuje cukierni, która zrobi mi taki tort jak na zdjęciu w linku,... -assssien- Fryzjer Gdańsk (1) Dziewczyny czy możecie polecić dobrego fryzjera w Gdańsku. Magda wesele 27-09-2014 Gdańsk (10) Witam, Poszukuję dj, fotografa i kamerzystę jeśli ktoś zna kogoś godnego... ewelka PILNIE POSZUKUJE OPRAWY MUZYCZNEJ NA ŚLUBIE (1) Poszukuję oprawy muzycznej w kościele - Chmielno 2.08.2014 Interesują mnie... Gosia poszukuje samochodu do ślubu z okolic Sierakowic (1) poszukuje samochodu do ślubu z okolic Sierakowic w promieniu 30km żeby ża... longer sukienka pronovias (1) Witam, Czy w jakimkolwiek z trójmiejskich salonów sukien ślubnych istnieje... aaaaaakkkaaaa Sala weselna Gdynia (1) Witajcie, szukam intensywnie sali weselnej w Gdyni.Moze mogłby mi ktoś... Narzeczona dj witzky - kojarzycie? (2) szukam osób, które były na weselach z muzyką puszczaną przez dj witzky (Adam... lillyets Fryzjer z dojazdem, okolice Starogardu Gdańskiego (1) Hej, znacie może jakiegoś dobrego fryzjera/fryzjerkę, który dojedzie do... aga