La pizza loca?

Witam powiedzcie mi co sadzicie o Pizzerii La pizza loca??ponieważ nie dlugo bedzie pewna wazna uroczysosc dla mnie a ze jestem z niedzwiednika to tak pomyslalem o wynajeciu tej salki na dole bo slyszalem od znajomych ze takowa sala sie tam znajduje,niedzwiadek niestety odpada poniewaz ich jedzenie nie smakuje tak jak kiedys i chcialbym zasiegnać rąbka inf o La Pizza Loca.Dziekuje Wszyskim za odp.Czekam :))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: La pizza loca?

ojj słabiutko ;) Połowy składników nie ma , jeśli nie powiedzą to nie dostaniesz go poprostu albo wybierz sobie inny. Na dole zimno chyba że właściciel w końcu zainwestuje w butle ( w co wątpię ;) , jest jeszcze opcja że poleci butla z gazem od kebaba ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aha w takim razie dziękuje serdecznie za informacje:)Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie kłamstwo ! Widać kompleksy górują nad zdrowym rozsądkiem ! A totalną bezczelnością jest podpisanie się imieniem właściciela.
Ja polecam lokal i p. Beata robi najlepszą pizze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hmm Panie Francuz,ja rozumiem,że kolega ,koleżanka ale bądzmy obiektywni i wystawiajmy też obiektywne oceny.
Generalnie dziwię się ja jak i wielu innych ludzi jak ten lokal jeszcze przetrwał?? Właściciel sie stara bez dwóch zdań,widać jego zaangażowanie ale nie zawsze wszystko wychodzi jakbysmy tego chcieli...Niesetety.

Pozdrawiam

Idź do Niedźwiadka, masz szansę trafić w rosyjską ruletkę przy zamawianiu. Nigdy nie wiesz jaką pizzę dostajesz. Weź dwie takie same, a każda będzie inna. Że o cenach z kosmosu, zgniłych składnikach, spoconych kucharzach, pijanych kelnerkach i spleśniałym sosie wspomnę tylko pobieżnie. Kiedyś to był dobry lokal z dobrą pizzą, teraz nie zamieniłbym La Pizza Loca na śmieciowe żarcie z Niedźwiadka i panujący tam syf totalny. A jeśli chodzi o kebab to nigdy, przenigdy z Niedźwiadka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciasto pycha !!!! Pierogi rewelacja i kebab co najważniejsze prosto z rusztu, a w Niedzwiadku nawet maszyny nie mają, tylko odgrzewaja stare mięso w piecu!! Czas oczekiwania troszkę długi,ale widziałem, że każde danie jest przygotowywane na świeżo,także lepiej poczekac i jeśc świeże, niz stare odgrzewane żarcie z Niedzwiadka !!Wszystko świeżutkie !! Jak najbardziej polecam La Pizza Locę!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo dobra pizza !!

Pizza bardzo dobra,przepyszne ciasto i kebab bardzo dobry szczególnie durum z frytkami i sosem ziołowym.Pychotka !!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Bardzo dobra pizza !!

I czemu ludzi tak w konia??
To samo IP....Komenarze z tego samego komputera

~-mariuszek-

2012-05-29 16:19

89.69.190.

bartek

2012-06-07 17:41

89.69.190
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Bardzo dobra pizza !!

A zauważyłeś, że to nie jest cały nr IP ? Skoro są z Niedźwiednika, to pewnie ten sam dostawca, idź szukać sPISków gdzieś indziej ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

jurku polecam ci Pizzerie Niedźwiadek ul. Góralska 13 lok 4;
tel. (58) 522 42 20;
Godziny :
Poniedziałek - Soboty 11:00 - 22.00
nd: 12:00-22:00