Hania - ocena (1) Organizacja urodzin na najwyższym poziomie. Dzieci nigdy się nie nudzą, z... Hania katarzyna - ocena (1) Warsztaty zorganizowane w przedszkolu dla 5latkow pierwsza klasa. Jakość... katarzyna Anna H. - ocena (1) Korzystamy z zajęć w ramach warsztatów prowadzonych w przedszkolu. Genialne... Anna H.
Anita Dymarkowska - ocena (1) Super zajęcia, dzieci zachwycone. Moja córka uwielbia slimy w związku z czym... Anita Dymarkowska Michał - ocena (1) Świętowaliśmy w WittLab 7. urodziny córki i to był najlepszy wybór! Cała... Michał Paulina - ocena (1) Świetna organizacja, niesamowite pomysły, dzieci na zajęciach siedzą jak... Paulina Ola - ocena (1) Jak zawsze z klasą i pasją. Szkolenie prowadzone z zaangażowaniem, humorem i... Ola Joanna S. - ocena (1) Kuchnia molekularna dla dzieci to już kolejne szkolenie, na którym byłam w... Joanna S. Amelia - ocena (1) Mega profesjonalizm! Pani Magda wie co robi i robi to świetnie. Serdecznie... Amelia Karolina Hebel - ocena (1) Odbyłam szkolenie u pani Magdy, organizacja i wiedza na 100% Karolina Hebel Magda Paradowska - ocena (1) Szkolenie w Laboratorium Pomysłów WittLab to solidna dawka inspiracji, wiedzy... Magda Paradowska Anna G. - ocena (1) Wszystko bardzo profesjonalnie, a jednocześnie zrozumiałe dla osoby, która... Anna G. Marta - ocena (1) Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm. Piękne dekoracje, ciekawe... Marta Milena - ocena (1) Byłam na zajęciach wiele razy, za każdym razem wychodziłam zadowolona.... Milena Milena - ocena (1) Byłam na zajęciach wiele razy, za każdym razem wychodziłam zadowolona.... Milena Ela...Ela - ocena (1) Mistrzowskie przygotowanie urodzinek. Temat "Urodziny małej damy- kosmetyki"-... Ela...Ela Zadowolona Matka - ocena (1) Moje dziecko przeżyło na zajęciach coś niesamowitego! To nie ja piszę opinie,... Zadowolona Matka Aleksandra - ocena (1) Moje córki były zachwycone urodzinami, za rok wrócimy Aleksandra Sylwia - ocena (1) Warsztaty dla dzieci są fantastyczne. ️Zawsze z motywem przewodnim, który... Sylwia Beata - ocena (1) Nasza zerówka była w Labolatorium na warsztatach jesiennych w ramach prezentu... Beata