Link-Med

Kursy ratownictwa

Borkowo, Lawendowa 47

Aleksandra Cy Akademia Malucha żłobek - ocena (1) Szkolenie przeprowadzone przez Bartosza i Sebastiana było konkretne i... Aleksandra Cy Akademia Malucha ż pierwsza pomoc w żłobku i przedszkolu (1) Bardzo profesjonalne i merytoryczne szkolenie przeprowadzone w miłej atmosferze Ana SZKOLENIE W ŻŁOBKU I PRZEDSZKOLU (1) szkolenie prowadzone przez Pana Bartka daje gwarancję zdobycia ogromnej... Dorota
super, sprawnie i na temat (1) bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie, duzo można z niego wynieść,... Zdrowy Smyk polecam (1) Polecam ten kurs każdemu kto juz kiedys miał podobny ( dla przypomnienia i... Ania baaardzo polecam (1) Pan Bartek prowadzi kurs bardzo profesjonalnie. jest przygotowany w 100%.... Mmmm N. - opinia (1) Szkolenie na wysokim poziomie. Pan Bartek doskonale przygotowany,... N. Jestem pod wielkim wrażeniem (1) W miniony czwartek przeszedłem pierwszej pomocy. Nie ukrywam moich obaw -... o.a.b. Godny polecenia kurs! Profesjonalnie i na poziomie. (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w kursie z pierwszej pomocy organizowanym... M. Kurs (1) Witam. Kurs na najwyższym poziomie ! Z uwagi na to, że umiejętności z zakresu... Cezary Izabela - opinia (1) Poziom nauczania konkretny, profesjonalny i zrozumiały dla laików. Ponadto... Izabela Naprawade warto (1) Umiejętność udzielania pierwszej pomocy jest bardzo ważna gdyż od nas morze... monia Polecam ! (1) Pan, który prowadził kurs był bardzo sympatyczny. Nie spotkałam człowieka z... marchewka