Lipoliza

Dzień dobry wszystkim. Czy któraś z was miała zabieg lipolizy inielcyjnej robiony? Czytałam o tym że pozwala to wymodelowac sylwetkę i pozbyć się niechcianego tłuszczu. Czy rzeczywiście to działa. Jakie są efekty? Czy któraś poleci jakieś miejsce sprawdzone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja miałam robiony, i jestem zadowolona mega efekt był widoczny już po pierwszym zabiegu. Potem męża namówiłam żeby sobie podbródek zrobił i o dziwo się zgodził :) szoook :)

Działa jak najbardziej, sama nie robiłam - muszę odchudzić się z całości i jestem po miesięcznej walce na siłce. Mąż za to się poddał i zgodził za moimi namowami bo mimo pracy fizycznej wszędzie szczupły a podbródek wisiał. Po trzech zabiegach w klinice efecta znaczna poprawa, na pewno będą jeszcze dwa - wg mnie metoda świetna, niemal nieinwazyjna. Wszystko sterylne, na spokojnie i widać, że z należnym przyłożeniem się do pracy. I otoczka cała zabiegu i efekty na medal.

Inne tematy z forum

Co ktoś sądzi o produktach CBD? (19 odpowiedzi)

Ostatnio dużo słyszę o oleju cbd ze wszystkich stron. Mówi się, że uspokaja nerwy, poprawia sen,...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (40 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?