MUAY THAI 3city

Witam.
Wie ktoś może gdzie jest/są sekcja muay thai w 3city (ale najlepiej w gdańsku) ? poza atw...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MUAY THAI 3city

kiedys byla na spojni i lechii ale teraz chyba sa tam remonty czy cos w tym stylu..
ale utworzone zostaly treningi w nowym porcie w dawnym domie kultury

ehh a znasz może namiary na ten mt w nowym porcie ? bo na spójni nie ma bo cena sali podrożała o 100% więc.. ;/ mam nadzieje, że jednak jakiś klub się znajdzie ;/ oby

nie mam niestety namiarow w formie telefonu ... ale moge ci wytlumaczyc gdzie to dokladnie jest;] i poprostu podjeziesz ktoregos dnia kolo 18 to napewno tam ktos bedzie;] ja tam bylam kiedys na treningu kicka i szczerze mowiac bylo fajnie;]ale wrocilam na stoczie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak tam dojechać ;] ? a na stoczni co trenujesz jeżeli można spytać ?

a wiecie może cos o klubie champion?

No właśnie nic może ktoś jednak orientuje się ? bo na zawodach w MT jak jest ktoś z gdańska to z tego klubu chiba

ja teraz juz nie trenuje nic ze wzgeldu na brak czasu
dojechac do nowego portu na mt mozesz tramwajem 15 chyba i czyms tam jeszcze ale nie wiem dokladnie bo sa teraz te remonty
najwygodniej bedzie ci autobusem 148 w strone nowego portu w nowym porcie wysiadasz na przystanku tak jakbys wysiadal na cmentarz w np...
jadac juz autobusem zobaczysz na rogu budynek z duzymi schodami to jest bank ! a na dole jest wlasnie mt ;]

Gdański KS Champion
kierownik:Bogdan Bliźniak
adres:Stefana Batorego 37d\42 80-251 Gdańsk
nr tel :501 731 380
niestety nie wiem nic na temat tego klubu z ciekawosci znalazlam jego adres itd w internecie na stronie PZKB

Wielkie dzięki za namiary na Championa.
Pozdrawiam.

Ja już chodze do championa od pewnego czasu, jak macie ochote sie zapisać to piszcie na maila

Inne tematy z forum

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...