Maleńczuk & Waglewski

Temat dostępny też na forum: Maleńczuk & Waglewski
KONCERTY „KOLEGÓW” mają z założenia charakter swobodnej improwizacji, muzycznego spotkania. "Duety, bez użycia elektrycznego instrumentarium, często przybierają charakter muzycznej improwizacji, cechuje je żywiołowa, pełna emocji atmosfera. Każdy nasz koncert jest nową przygodą, nowym niezwykłym wyzwaniem" – mówi Wojtek o swych wystąpieniach z Maćkiem. Koncerty Maleńczuka i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj będę na pewno

ale czemu te bilety aż tak drogie.. nie żebym narzekał, tylko po prostu tak pytam...

do zobaczenia :)

fakt bilety drogie, ale czego sie nie robi dla Panów WW i MM

hmm

troche pojechali z biletami :[ na Kult były tańsze a nie sądze by panowie zagrali dłużej od Kazika który grał od 19-do ok. 22:20

Do hmm

Kazik grał od ok 19:40 ;)

EJ.. czepiacie się... jakby występował Wojtek Waglewski za 20 zł, a potem Pan Maleńczuk za 20 zl, to by wyszło na to samo :))

O.P.R.Y.C.H.Y.

Taką nazwę proponuję dla tego duetu. Może inne propozycje?

zazdroszczę Wam

ech, chciałabym tam być, a tym czasem dupa mi rośnie na fotelu w pracy w stolicy
ja chcę mieszkać w trójmieście!!!!
Koncerty w stolicy nie są tak fajne jak nad morzem

do czwartej opinii( na chlanie musi

każdy ma prawo krytykować - ale pokaż co ty potrafisz!!!!- myślę , że w odniesieniu do MISTRZÓW jesteś ZEREM. POZDRAWIAM - DAREK. - I RADZĘ NA PRZYSZŁOŚĆ - więcej pokory !

Podbijam Darku :) Krytykuj jak potrafisz lepiej :>

MM tak; WW nie

na Malenczuka zawsze i wszedzie i za ile trzeba pojde. Ale dla mnie Waglewski psuje caly efekt. Facet ledwo zipie i przy mocnym glosie Malenczuka piszczy cieniutko niczym mysz (szczurek?) pod miotla.

Poczekam, az MM za rok znowu sam zagra w Mandarynce ;)

ZA MAŁO WW!

Liczyłam na ostrzejsze wokalgranie WW. Być może nie potraficie rozpoznać (docenić) dzwięków dojrzałego artysty - szkoda!

MISTRZOSTWO W WYKONANIU WW i MM !!!

Jak ktoś jest fanem to nigdy nie jest drogo!! Koncert był niezwykly gitarowo i wokalnie, choć przyznaję że brakował mi trochę więcej wokalu Waglewskiego.
Już czekam na następne koncerty obu Panów w jakiejkolwiek konfigurcji!!!!

Kupie nagranie z Parlamentu

Chetnie kupie nagranie video z Parlamentu w przystępnej cenie, widziałem kilka osób pod scena filmowalo. Jesli mozesz pomoc, zostaw info na stefekkosmit@op.pl
Poza tym co tu duzo mowic - swietna muzyka, swietny koncert, mam nadzieje ze bedzie jeszcze niejedna okazja do pojscia na kolejny z tej serii!

Inne tematy z forum

Andrzej Piaseczny - The Best Of (13 odpowiedzi)

Andrzej Piaseczny, jeden z czołowych polskich wokalistów, wystąpi 9 listopada 2025 roku w Starym...

SKOLIM, król Latino (3 odpowiedzi)

Kolejne niezapomniane wydarzenie w Beach Club Plaża Stogi! Już tej nocy na scenie pojawi się...

Wakacyjna Noc Saunowa w Thera Wellness (3 odpowiedzi)

Już 26.07 w godzinach 21:30 - 1:30 zapraszamy na wyjątkową podróż po świecie aromatów i...