Marketplan - ODRADZAM!!!

Praca to stanie po kilka godzin na mrozie i w deszczu lub śniegu, i zaczepianie ludzi, żeby weszli do knajpy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Marketplan - ODRADZAM!!!

No i?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

śmieszne jest ich ogłoszenie o pracę "praca w marketingu", jest jeszcze jedna firma która ogłasza się jako praca biurowa "łażenie po domach i wciskanie jonizatorów"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wiem, że praca raczej z tych mniej wdzięcznych, ale równie dobrze zaraz ktoś może z okrzykiem "EUREKA" oznajmić całemu światu, iż ODKRYŁ, że "aktywne pozyskiwanie klientów w terenie, atrakcyjne wynagrodzenie, szkolenie do pracy systemem D2D" to domokrąstwo i wciskanie ludziom tandety, bo liczy się efekt zaskoczenia :)

Na stronie marketplanu jest wszystko co i jak, nikt nie może czuć się oszukanym. Bierzesz dorywczą robotę albo nie.

Opisane jest, Polska to nie Hawaje i padać ma prawo, a w zimę być zimno.

Więc tym bardziej wie się o jakiej porze roku i gdzie się ma zamiar dorobić na zeszyty i długopisy lub chleb z mielonką.

Też jestem zdania, że jak w ogłoszeniu jest wszystko napisane co do zakresu obowiązków, to jest to uczciwe - nawet jeśli to jest zapraszanie klientów do restauracji na Monciaku (bo chyba takie informacje umieszczaja w swoich ogłsozeniach). A że jest to praca na mrozie - jaka jest pogoda za oknem, widzimy, więc jeśli ktoś aplikuje na taką ofertę, to powinien wiedzieć na co się decyduje :)

O widzę, że i "właściciel firmy" napisał? Ciekawe kiedy zwrócisz zaległe pieniądze pracownikom, co?

Cały czas sie ogłaszają to chyba nie mogą pozsykać pracowników na dłużej.

Pracowałam dla nich. Nikt tam mnie wytrzymuje. Facet nie ma pieniędzy zima bo restauracje mu nie wypłacają. To zaczepianie ludzi na ulicy i wciskanie im ulotek w najbardziej wkurzający dla nich sposób. Nie zarobisz ale nabawisz się zapalenia płuc.

Pracowałam dla tej firmy,kasa była wypłacana na czas, a ogloszenia sa czesto ze wzgledu na to, ze nie jest to lekka praca i większość ludzi rezygnuje po kilku dniach.

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...