Re: Marmas - Jastrzębia Góra, proszę o opinie.
W październiku odbyło się nasze wesele w restauracji Marmas z całości organizacji imprezy jestem bardzo zadowolona, było kilka wpadek, ale mam nadzieję że menager to zmieni i wszystko będzie na wysokim poziomie.
Jedzenie super nie ma się do czego przyczepić smaczne i ładnie podane.
Obsługa ich największy problem źle ubrane dziewczyny w dodatku nie potrafiły podawać dań szybko, co chwile spadały im sztućce kilka gości oblanych śledziami po prostu masakra, część męska obsługi nadganiała i dawała rade, no i kelnerzy byli przyzwoicie ubrani, bo ubiór kelnerek pozostawia wiele do życzenia. Zła kolejność wydawania dań o tym radzę poczytać i doszkolić obsługę bo sos do ziemniaków nie może wychodzić na końcu kiedy wszyscy już mają zjedzone ponad połowę obiadu, jeśli na stole stoją ciasta to goście powinni mieć talerzyki do nich:D
Sala piękna, oświetlenie dekoracje wszystko na bardzo wysokim poziomie i przede wszystkim czysto.
Pokoje osobiście do apartamentu nie mam zastrzeżeń, od gości wiem że nie było mydła gdzie nigdzie ręczników.
Jeśli zainwestują w stój kelnerek i zatrudnią takie dziewczyny które będą nadawały się do obsługi gości a nie do sprzedawania pamiątek w Jastrzębiej Górze to naprawdę polecam tą sale.
5
1