Mc Donalds

To co ujrzałam sobotniego popołudnia w jednym z Gdańskich mc przerosło jakiekolwiek granicę... ''Kierownik-poganiacz, bo inaczej go nie można chyba nazwać, który stoi nad oblanymi potem biegającymi dziewczynami, klaszcze, przy czym krzyczy np''obieramy ziemniaki'' kolejka sięga prawie wyjścia, a Pan krzyczy,słychać go na całe pomieszczenie,przy czym dobrze się bawi. żałoosne naprawdę! przez chwilę poczułam się jak na filmach o Korei Pólnocnej. Żałuję tylko,że nie stałam bliżej,nie miałam odpowiedniego dostępu do Pana bo z przyjemnością powiedziałabym mu parę słów...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mc Donalds

A TRZEBA BYŁO... BO "pan" CHYBA UWAŻA SIĘ ZA SZEFA-WSZYSTKICH SZEFÓW...:( ALE CZŁOWIEKIEM TO CHYBA NIE JEST!!! CO ZA GBUR.../
szkoda,że nikt sie nie odezwał...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

napisz który to MD.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie napisz który to pójdziemy skopać mu d*psko !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurde, też bym się przyłączył :) Zebrać się w kilka osób i taką chałe mu tam odwalić przy klientach, że wstyd mu będzie na drugi dzień do pracy przyjść i jeszcze przy wszystkich pracownikach...

Ja bym zrobił tak, jak kiedyś zrobiłem w jednej restauracji.

Podszedłem zamówiłem co chciałem, i rzuciłem tym komuś prosto w twarz :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehehehehe...ale się ubawiłam. A Wy drodzy forumowicze łykacie jak dzikie indory wszystko :)
Kto widział, aby ziemniaki były obierane w Macu?
Przeca frytki dostają gotowe :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...