Mera spa hotel

Witam.Czy ktos był moze na rozmowie w sprawie pracy w tym miejscu jako pokojowa?Jak przebiega rozmowa,jakie stawki i wasze wrazenia z przebytej rozmowy??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mera spa hotel

Pracowałam w tym hotelu jako kelnerka, więc co do pokojówki Ci nie odpowiem. Pracować trzeba, nie ma obijania się, ale zarówno zarobki jak i atmosfera bardzo pozytywnie :) Powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

A kiedy tam mialas okazje juz pracowac,z tego co wiem on jeszcze nie zostal otwarty??Mowa o tym mera spa w sopocie.Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe gdzie w jakim mera... chyba na budowie.. hehe
Anita powiem Ci ze znam menadżerkę jest mila fajnie sie z nia gada..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hotel jeszcze nie otwarty a Ty już pracowałaś? heheheh zarobki i atmosfera do kitu 8,50 na h i zapieprz...odradzam mcdonalizacja...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem zatrudniona jako pokojowa i nie zgadzam sie z toba zarobki fajne i atmosfera tez fajna..wiec narzekaj dalej a pracy nie znajdziesz!Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

stolec prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stawki bede od okolo 11 zl na godzien umowe dostajesz od 1 dnia plus szkolenie będziesz miala.:) tak w skrócie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Osobiście nie polecam pracy w tym hotelu, obóz pracy, nie liczą się z pracownikiem. Pensja może i dobra ale i tak jak mogą to obcinają premię za wszystko, więc w ogólnym rozliczeniu i tak wychodzi często sporo mniej niż na rozmowie obiecują.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja się wypowiem od strony klienta
nie podobała mi się obsługa, ich podejście do klienta było rażące
wszystko na odwal się - spodziewaliśmy się więcej po takim hotelu
i po tym przyszły mi 2 myśli - albo pracownicy są "na odczep" bo są źle traktowani, albo mera zatrudnia złe osoby
powodzenia w rozmowach, może Tobie uda się wnieść choć trochę kultury i empatii dla klienta, której brakowało przy naszym pobycie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kultura, empatia i miła atmosfera panowała na samym początku gdy kierownicy działów udawali życzliwych, po okresie próbnym skończyło się wszystko co sympatyczne , powodując niezdrową atmosferę w pracy i jest tak do dnia dzisiejszego. Pracownicy nie maja stałego grafiku. Nie maja czasu na odpoczynek, są często karani obcinaniem premii co powoduje frustracje i odbija się na gościach. W pokojach grzyb, pleśń i sporo usterek uciążliwych dla gości.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaki grzyb,jaka plesn.....pracujesz tam?ktos ty?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...