Mój piękny syn

Temat dostępny też na forum: Mój piękny syn
Opinie do filmu: Mój piękny syn.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękny wzruszający film

Bez tanich słodkości i lukrowania, doskonała muzyka w tle. Prawdziwy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

piekny film o miłości

Piękny film o miłości rodziców i dzieci. Polecam wszystkim rodzicom. Opowieść jak być przy dziecku "mimo wszytko". Bardzo dobrze zagrana. Film bez moralizatorstwa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koniecznie!

Najlepszy film 2018. Dostarcza tyłu emocji, że wychodzi się połamanym z kina. Zabierzcie chusteczki. Carell i Chalamet świetny duet. I to San Francisco w tle... Muzyke będziecie szukać na Spotify, YT... 10/10
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

SUPER

Zdecydowanie polecam: historia ( autentyczna) , scenariusz, muzyka i morał. Nie jest to głupiutka historyjka opowiedziana byle jak lecz bardzo dobre kino.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mocny film . Dobre kino dające do myślenia dla alkoholików i narkomanów .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Swietny film z bardzo dobra obsada. Goraco polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

film o relacjach

kolejny film o uzależnieniach, o relacjach, o rozbitej Rodzinie. Film barwny, gra piękną muzyką, obrazem. Zdecydowanie dla obecnych i przyszłych Rodziców. Ku przestrodze dla młodych. Dla mnie film na 6. Polski film Koterskiego zdecydowanie lepszy. Ten, taki amerykański.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jednak

To jest globalny problem,tragedia która dotyka bezmiar ludzi.A dostęp do narkotyków niestety ciągle istnieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dudus 49

Bardzo mądry film!!!! Splakalam się jak mops.Byc przy dziecku czy w końcu dać mu upaść na dno i powoli godzić się ze strata!!!!!!!!! to trudny dylemat. już tyle napisano i nakręcono filmów o uzależnieniach ale jedno wiem napewno trudno jest z nim wygrać Ja 25 lat paliłam papierosy.Przez 5 lat rzucałam palenie.Bylo ciezko bo nic nie pomagało.Zadzialala amery kanska metoda na założeniach grupy AA.Nie pale już 24 lata ale od kilku lat zwłaszcza latem każdy mój nerw wola: ZAPAL bo będzie ci fajnie zwłaszcza przy kawie. to się nazywa pamięć mózgu! Nie zarzekam się ale na 90% nie dam się już skusić. Choć przyszło mi przeżyć ciężkie chwile gdy trzeba było pochować własnego syna. Tak chciałam córce wyrwać papierosa z ręki i sztachnac się chociaż raz!!!!! zwalczyć nałóg to syzyfowa praca ale jest super gdy są blisko bliscy i uda się i jest ta satysfakcja gdy odlicza sie kolejny czysty rok
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Palilem od 12 roku zycia do 47. Mam 53 6 lat nie pale i nic nie wola. Co ty cpasz ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dudus 49

Bardzo mądry film!!!! Splakalam się jak mops.Byc przy dziecku czy w końcu dać mu upaść na dno i powoli godzić się ze strata!!!!!!!!! to trudny dylemat. już tyle napisano i nakręcono filmów o uzależnieniach ale jedno wiem napewno trudno jest z nim wygrać Ja 25 lat paliłam papierosy.Przez 5 lat rzucałam palenie.Bylo ciezko bo nic nie pomagało.Zadzialala amery kanska metoda na założeniach grupy AA.Nie pale już 24 lata ale od kilku lat zwłaszcza latem każdy mój nerw wola: ZAPAL bo będzie ci fajnie zwłaszcza przy kawie. to się nazywa pamięć mózgu! Nie zarzekam się ale na 90% nie dam się już skusić. Choć przyszło mi przeżyć ciężkie chwile gdy trzeba było pochować własnego syna. Tak chciałam córce wyrwać papierosa z ręki i sztachnac się chociaż raz!!!!! zwalczyć nałóg to syzyfowa praca ale jest super gdy są blisko bliscy i uda się i jest ta satysfakcja gdy odlicza sie kolejny czysty rok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Hamnet (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hamnet . Przeczytaj o filmie.

Piep*zyć Mickiewicza 3 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza 3 . Przeczytaj o filmie.

Wielki Marty (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki Marty . Przeczytaj o filmie.