More Gdynia

Temat dostępny też na forum: More Gdynia
14 września 2025 w Gdyni Fundacja OCR Events organizuje wyjątkowe wydarzenia sportowe - kolejną edycję zawodów MORE (Military Obstacle Race Events), która jest połączoną formułą biegu terenowego i miejskiego z przeszkodami. Utrzymane w stylizacji wojskowej wydarzenie odbędzie się na skwerze Arki Gdynia i Bulwarze Nadmorskim. Naszymi gośćmi specjalnymi będą komandosi FORMOZY.Czym jest MORE?MORE ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znowu zablokują

Zablokują chodniki i trawniki i gdzie ja teraz będę chodzić? Niech idą do lasu. Jak nie triatlony, to kolaże, biegacze. Zawsze coś co przeszkadza. Do lasu. A w lesie też źle bo tam drzewa przeszkadzają.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można przecież pojechać kolejką gdzieś pod las za miasto. Ale czekaj, nie zrobisz takiej promocji oraz nie będzie tak prestiżowo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jestem Kobietą | Kobiecy koncert światowych przebojów (5 odpowiedzi)

Jestem Kobietą to pełne energii, emocji i humoru muzyczne show, które w rytmie największych...

POISE on ICE - klubowe brzmienia na lodowisku (12 odpowiedzi)

Zapraszamy na dzień wypełniony muzyką, która rozkręci atmosferę na Gdańskim Lodowisku. Usłyszysz...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...