AKUMULATOR - czy jest sprawny ? (1) można podjechać i za darmo sprawdzić , link :... filar Serwis warsztat GSM samochodowe ???? (1) Poszukuję w okolicy warsztatu który ogrania tematy GSM w samochodach. Chodzi... atego@wp.pl Raport drogowy (11 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Korek na Trakcie św. Wojciecha do centrum Kierowcy, jadąc obwodnicą muszą...
SPRAWDŹ SWOJE MANDATY Z FOTORADARU (41) :) http://zaszybko.pl/ Kasia31 Radar koło Batorego? (3) Czy ktoś zwrócił uwagę na to coś, co stało dziś(około godziny 13) na pasie... tomek Prawo jazdy kat. A, która szkoła w Gańsku najlepsza (2) witam wszystkich, proszę doradźcie mi, która ze szkół jazdy w Gdańsku... serdujah Raport drogowy (10 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (85) Ciasno na Kwiatkowskiego. Korki na SIedlcach W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego... Wiśniewskiego Gdynia (2) O co chodzi z tymi korkami na Wiśniewskiego? Żadnego remontu, a od około 2... Chaber paraliz na Slowackiego ...czemu ?? (11) co sie stało bo tam się jechać nie da , przed 8 już bylo lużno zwykle a teraz... aaa Łódzka, Wilanowska, Warszawska! Katasrtofa! (1) Czy ktoś może zainterweniować lub chociaż zainteresować się sytuacją drogową... Mi co sadzicie o tojocie coroli 2003 w ogloszeniach trojmiasto (7) szokuje mnie cena i tak maly przebieg mallukas jazda bez prawka (2) Witam, mam ciekawy samochód, to erad spacia automotorower, można nim jeździć... iza Raport drogowy (7 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (18) Korek na obwodnicy w stronę Gdyni Zaczynamy od obwodnicy. Zakorkowany jest... Raport drogowy (6 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (31) Korki na południu Gdańska Gdynia. Ciężko przejechać ul. Morską z centrum do... poszukuwany spec od tdci (7) fiesta 2005 1.4 tdci czasami przygasa podczas jazdy (rzadko ale zdarza się),... ar Raport drogowy (5 października 2011), ost. aktualizacja: 16:00 (44) Utrzymuje się korek na obwodnicy w stronę Węzła Karczemki Komplikuje się... lewy pas (1) Bo lewy to tylko dla pana z bordowego poldka który na i tak zakorkowanej... ``mmm`` Raport drogowy (4 października 2011), ost. aktualizacja: 17:00 (37) Korki na południu Gdańska Komplikuje się sytuacja na południu Gdańska. Tam... Remont na Jana z Kolna (1) Mamy remont i część drogi jest już 'nowa'. Samochody może niecały miesiąc nią... MłodyDuchem TO MOŻE SKRZYŻOWANIA BEZKOLIZYJNE (1) To może niech służby drogowe wprowadzą na skrzyżowaniach SYGNALIZACJĘ... CZARNA