serwis do bani niepolecam (1) przyjechalem hondom na diagnoze po wyswietleniu sie kontrolki silnika po... kolowrotek Skandal!!! (1) Serwis to kompletna pomyłka. Podejście do klienta skandaliczne. W trakcie... M Pozytywny pozytyw!!! (1) W dniu wczorajszym zajechałem do Plichty by zapytać o termin przeglądu,... Płomień
Godny polecenia (1) Mały sklepik z częściami do francuzów ale za to jak zaopatrzony, bardzo miły... Irek super salon (1) Urządzony z klasą, duży wybór, super autka i przystepne ceny, dodatkowo... system NIEKOMPETENCJA (1) Warsztat został mi polecony dlatego zawiozłam tam samochód do naprawy,... Katarzyna Wielki moloch (1) Pojazdy w ofercie drogie, większość mozna dostać u konkurencji za 30-40 %... Marcin Zamówienie i montaz poszerzeń (1) Zamówiłem w tej firmie bodykit do swojego BMW przez strone internetową. Super... Łukasz D. Opinia bardzo dobra (1) Zazwyczaj jest tak że fachowcy od samochodów wyciągają od nas kupe forsy i... Golf II Nie polecam MŁYN (1) kiedyś było ok, teraz przy zmianie opon jest taki młyn że nikomu nie polecam.... marek Zdecydowanie polecam (1) Dziś byłem pierwszy raz w tym warsztacie. Fachowo podeszli do sprawy,... Michał PROFESJONALNIE!!! (1) W końcu udało mi się znależć porządnych fachowców. Dzięki nim po miesięcznej... Maciej SCENIC II nigdy!!! (1) na pewno już nigdy nie skorzystam z usług tych panów...jak się coś robi i... jaaaaaa NIE POLECAM (1) Wszyscy sprzedawcy nowych samochodów zapewniają nas,że tylko autoryzowane... Klient Fachowo w relacji do konkurencji (1) Serwis ceni się ale robią dobrze. Warto zapłacić trochę wiecej i mieć pewność... Chris jest dobrze (1) nadają się do prostych napraw bieżących. Maxim nie mam zastrzezen (1) przyjechalem po co chcialem, nie mam zastrzezen. obsluga ok. ceny niskie. marek najlepsza myjnia w gdańsku (1) jestem stałym klientem myjni w alfie i jestem niezwykle zachwycony z... audi a8 grzegorzmax - opinia (1) Solidnie i tanio polecam!! grzegorzmax ... (1) Po przeglądzie, który mnie kosztował 1000 zł wyjechałem z chłodnicą zużytą w... Cherry