Betty - opinia (1) Polecam uslugi Profesjonalizm pod kazdym wzgledem Betty Polecam (1) Uczciwi Fachowcy w swej dziedzinie do tego miła obsługa. Chłopaki mają chęci... M.M. Kobieca opinia :-) (1) Miałam okazję skorzystać z ich usług. Fachowo doradzili, pomogli wybrać... Agnes
SALON OK, SERWIS NIESTETY NIE (1) SAMOCHODY TAM SIE KUPUJE BARDZO MIŁO NA BARDZO ATRAKCYJNYCH WARUNKACH. SERWIS... AREK Oni naprawdę potrafią naprawiać samochody !!! (1) Przyholowałem do nich mojego Lanosa po 2 tygodniach bezskutecznej naprawy w... Artur Jak dla mnie bomba :) (1) Jako jedyny serwis przyjął mój skuter w samym sezonie. W innych punktach... Żagiel ksenony (1) zakladalem ksenony w sam lexus RX300 mila i fachowa obsluga ,wszystko dziala... michal NAJWIEKSZY wybór (1) kupiłem w tym sklepie box i belki . Wybor towaru jest chyba najwiekszy w... Assan KLIENT OD 3 LAT!!! (1) Jak najbardziej polecam ten sklep - NAJLEPSZY W TROJMIESCIE!!Po prostu... Dominik Anna - opinia (1) Właściciel dba przede wszystkim o rzetelność napraw.Czuję się tam zawsze... Anna polecam (1) Wymieniam tam tlumiki od dosc dlugiego czasu. Zawsze dobrze zrobione, bez... M. tragedia (1) porostu tragedia dante POLECAM TEN SERWIS (1) Od dawna mam do czynienia z Auto - Nowak Renault.Jeżdżę tam z prawdziwą... Agnieszka POLECAM!!! (1) Panowie bardzo uczynni i profesjonalni. Ceny usług niewysokie. CB radio... Kasia szybko tanio i fachowo (1) po raz drugi korzystałem z usług firmy Top Car i po raz drugi wyjechałem... Sebastian odmowa naprawy (1) Kompletny brak kompetencji ! Odmówiono mi naprawy VW Sharan(r.1998),... Tomek Polecam instalacje w tym punkcie! (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat, miła i kompleksowa obsługa, klient nie... Kaspar Ford Mondeo 2006 (1) Pełen profesjonalizm. Autko jeździ super. Nie przesadzają z podrasowaniem... Adrian są OK (1) naprawdę dobry warsztat, jak się podejmą naprawy to robią szybko i fachowe,... Krzychu Nie potrafią naprawiać samochodów. (1) Serwis nie posiada części zamiennych do nowych samochodów. Ford Connect... Niezadowolony kierowca.