NAJLEPSZY zespół i DJ ?

hej, proszę o informację, który zespoł i który DJ z Trójmiasta jest najlepszy?
ale NIE chodzi mi tutaj o subiektywne opinie typu "wg mnie najlepszy jest..." tylko o konkretną informację.
tak jak wiadomo, np. najlepszy fotograf w Trójmieście do Black&White, to jaki jest najlepszy zespoł a jaki DJ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Re: NAJLEPSZY zespół i DJ ?

Co za głupi wątek...załamka..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie rozumiem, co w tym głupiego... :/ czyżbyś się załamał tym, że nie jesteś uważany za najlepszego usługodawce? tylko ot, zwykły szary przeciętniaczek...? :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

ah już wiem kto się tak załamał... darius group... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak to? To ty nie wiesz? Najlepszym zespołem nie tylko w trójmieście ale na Pomorzu jest Massuana.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

hahahah no tak, zapomniałam :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

czy mogłabyś podać e-mail
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a kto powiedział, że B&W są najlepsi w trójmieście w zdjęciach? gdzies to jest oficjalnie powiedziane?

wydaje mi się, ze to jest subiektywne podejscie klienta, co się komu podoba. jednym b&w bedzie sie podobac bardziej, innym zdjecia jakiegos innego fotografa moga przypaśc do gust.

ja np o b&w W OGÓLE nie słyszałam - dziwne skoro są NAJLEPSI, a w zeszlym roku szukałam fotografa na prawde sporo - i na targach i w internecie i na forum.

na prawde - głupi wątek jakich mało.

przecież są zespoły grające różną muzykę.

jak np chciałabyś mieć disco polo na weselu, to mistrzowski zespół współczesny by sie nie sprawdził.

może podpytaj, który zespół i DJ jest NAJDROŻSZY - i takiego sobie weź ?

bo rozumiem, ze szukasz uslugodawcow nie takich, ktorzy Ci sie podobaja, tylko takiech, którzy WG OGÓŁU sa najlepsi nieważne czy się Tobie spodobają czy tez nie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem za! A nawet przeciw, i vice versa! To że B&W jest najlepszy to tylko twoja subiektywna opinia, bo to ty tak twierdzisz, tak jak Dorniak twierdzi że to on jest najlepszy na Pomorzu i że grał na największym sylwestrze i tak jak ja twierdzę że robię najlepszy bigos!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepszy zespół to bravoton, grali u mnie i u mojego brata na weselu polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

najlepszy zespół to Massuana , zespół faktycznie znany i lubiany na pomorzu , mający w swoim repertuarze pełną gamę utworów. Świetne wykonanie. chce się ich słuchać i tańczyć na imprezkach przy ich wykonaniu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Najlepszy zespół to oczywiście Massuana.Pełny profesjonalizm, znakomity kontakt- mogę się wypowiadać jedynie w samych superlatywach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

~ja i ~konwalia chyba nie zajarzyły że zakręcono bekę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo polecam zespół Massuana, świetne wykonanie,super repertuar i świetna zabawa przy każdym kawałku. Możemy ich posłuchać i obejrzeć na kanale w tv Wedding... Serdecznie polecam!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Massuana Super zespół ,tyle przebojów i teledysków,grają na weselach i w kościołach, wszechstronni są... Gorąco Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jak już ktoś wspomniał, najlepszy jest zespół Massuana. Profesjonalny zespół, nie ma piosenki jakiej by nie zagrali (nawet das boot), organizacja wesela dopięta na ostatni guzik. Gorąco polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Era wywołałaś wilka z lasu. Teraz będziemi mieli co kilka minut post-pean wychwalający Massuanę. Wszyscy wiedza że to pisze ta sama osoba. Dorniak mysli że jak będzie się logował z różnego IP to się nie pokumamy. Kończ waść wstydu oszczędź.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ostatnio w Wejherowie grali 2 razy w kwietniu, słuchało ich kilka tysięcy ludzi,wystarczy wejść na ich profil na n-k -ponad 17 tys znajomych.To robi wrażenie a konkurencja zgrzyta zębami...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

A kto dziś ma jeszcze konto na n-k? Natomiast na FB masz tylko 270 na jednym i 26 na drugim, wrażenia nie robi, d..py nie urywa rzekłabym. Ale nie o to chodzi. Mieszkam w Wejherowie więc mi powiedz, kiedy w kwietniu były dwie imprezy, gdzie było kilka tysięcy osób. Może pomyliło ci się z odpustamii na Kalwarii, ale one były w maju.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

DJ Daja jest najlepszy. Facet ma nieziemski sprzęt. nie prowadzi wesela w stylu biesiadnym tylko gra fajne nowoczesne utwory lub disco lat 80. Zarga generalnie wszystko czego sobie życzysz. Facet ma duże doświadczenie. Ma też rzutnik na którym wyświetlane sa smieszne zdjecia gosci weselnych robione samowyzwalaczem. Na rzutniku puszcza tez czasmi fajne teledyski starych utworów. WYPAS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

zapraszam na moja strone muzykweselny.pl
My zamieszczamy tylko filmy z imprez nie mp3. Na dodatek filmy nagrywamy sami by nie było ze sa przerabiane czy ulepszane przez kamerzystówmprofesjonalistów. Zapaszam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Naprawdę idiotyczny wątek założyłaś, ladybird.
Wiadomo, że nie ma NAJLEPSZEGO zespołu, jak i nie ma NAJLEPSZEGO fotografa. Chyba że jakiś prestiżowy konkurs fotografii weselnej był, o którym nie wiem. Dobrych i bardzo dobrych zespołów jest dużo, każdy ma swój gust, trzeba poszukać, posłuchać, a nie zakładać debilne wątki, w których wciąż te same osoby i zespoły będą się reklamowały/polecały.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam,

moge polecic zespół BEZ PRAWA DO ZASIŁKU, jest ich 5 osób i robią ogrmone wrazenie. Grali u nas na weselu, goscie zachwycenie. Nawet ciotka która nie przepada za weselami nie schodziła z parkietu. Grali dla młodych i straszych, mix polskich piosenek (staroci i troche nowszych) oraz zagranicznych. POLECAM, Wejdzcie sobie na ich stronę ale najbardziej polecam pojechac do nich osobiście i ich posłuchac.
pozrdawaim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a ja mogę polecić dj TOMI - dj, prezenter, wodzirej , muzykę stara się dobierać do towarzystwa tak aby, każdy miał coś dla siebie.
tel 50778511
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam DJ Siwwy - Tomasz Przysiężny. Rewelka! Genialnie poprowadził nasze bardzo małe wesele,a sztuką jest zabawić 30 osób i utrzymać gości na parkiecie do 4 rano! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zdecydowanie Massuana,graja często w Kętrzynie i Mrągowie,choć są z Trójmiasta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0