Najlepsza szkoła z jaką miałam do czynienia!

Liceum Beta to szkoła, której nie chce się kończyć żeby móc nadal do niej uczęszczać! Panuje tu rodzinna, przyjacielska atmosfera. Szkoła naprawdę dobrze przygotowuje do matury, ale w nienachalny sposób- tu bardziej niż wyniki liczy się człowiek. Masz wyjątkową sytuację? Próbowałeś już wiele razy, ale Ci nie wyszło? Myślisz. że to nie ma sensu? Nic bardziej mylnego! Też tak myślałam, dopóki nie poznałam liceum Beta (a dokładnie cudownej, miłej Pani sekretarki i przecudownej, wyrozumiałej Pani dyrektor). Serdecznie polecam :) Warto spróbować, tym bardziej że to nic nie kosztuje- więc nic nie stracisz, a możesz zyskać nie tylko wykształcenie, ale i wiarę w siebie. nowych znajomych, i motywacje (ja dzięki tej szkole podjęłam decyzję, że pójdę na studia).
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Najlepsza szkoła z jaką miałam do czynienia!

Brzmi jak słaby slogan reklamowy. Żenujące samemu sobie oceny wystawiać.. :) no ale cóż ciężkie czasy widać nastały.. Ciężko wybrać porządna szkole kiedy się jest w mojej sytuacji a oferty jak widać. Raczej takie coś nie zachęca do odwiedzenia państwa szkoły. Szukam dalej...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Moja opinia nie jest żadnym sloganem reklamowym (nie wierzy Pani? zapraszam do szkoły w dniu zajęć- możemy się poznać). Bardzo łatwo rzuca się bezpodstawne oskarżenia. Osobiście bardzo się cieszę, że zdecydowała się Pani wybrać inną szkołę- szkoda, żeby osoby z takim podejściem niszczyły miłą atmosferę. Niemniej, pozdrawiam i życzę sukcesów oraz rozwagi i zastanowienia, zanim wystawi Pani komuś krzywdzącą opinię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Najlepsza szkoła z jaką miałam do czynienia!

To slabo pania skladni nauczyli, pierwsze zdanie mistrzostwo!!!! Pozdrawiam szkoly dla doroslych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pani/Pana poziom językowy doskonale widać w odpowiedzi. :) Pozdrawiam hejterów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0