Nic się nie dzieje

Co się stało? Zimno wszystkim? Dzisiaj rano jadąc standardową trasą do pracy nie spotkałem ani jednego rowerzysty, do tego reszta niecyklistów patrzyła na mnie jak na ufo. A jeździ się świetnie, przynajmniej błoto w ryj nie leci i się człowiek tak nie poci.
Chciałem tylko dodać, że nie ma złej pogody na rower, tylko źle ubrani rowerzyści.
Na forum też pusto :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nic się nie dzieje

Popieram całkowicie kolegę. Ja jeżdzę codziennie i rzeczywiście na trasach cisza, nikogo nie ma, to i dobrze przynajmniej nie ma tłoku.

Jeżdżę również codziennie ale wieczorkami. I wczoraj spotkałam na trasie jakiegoś kolesia.
Dziś niestety nie.
I faktycznie super w mrozik się jeździ :-)

to gdzie Wy jeździcie, bo ja też jeżdżę i pustki w lasach

No ja nie wiem - śmigam po mieście i jakoś widzę tych rowerzystów. Oczywiscie mniejsze ilosci niż w sezonie wiosna-lato, ale i tak daja radę ;)
A jaka to ta Twoja trasa, Bynio ?

Proszę bardzo :)
http://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=105131779774390847116.00044ad0937290445176e&t=h&z=12

mieszkasz w bąkowie?
Znam sołtysa tej miejscowości - swego czasu też dojeżdzał do pracy w gdańsku rowerem ale w końcu kupił samochód :)

Nie mieszkam, ale woże tam dzieci do przedszkola z zakoniczyna. Zostawiam dzieci i samochód, wyciągam rower z bagażnika i jade do pracy, potem wracam z pracy, ładuje dzieci i rower i wracam do domu :)