Nosowska

Temat dostępny też na forum: Nosowska
Kasia jest nieprawdopodobnym zjawiskiem dla nas wszystkich. Potrafi nas od siebie uzależnić. Jest osobą zmienną i żyjemy od jej jednego dobrego humoru do drugiego. Gdy ma zły humor, wtedy jakoś nam wszystkim robi się smutno, gorzej się nam pracuje. Kasia podkreśla, że nie chce być taką stuprocentowa kobietą - i nie ma to nic wspólnego z krygowaniem się. Ona rzeczywiście chciałaby przyjąć ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WOW!:-D

Cudownie! Na pewno nie przeoczę! I mam apel do organizatora: zróbcie wstęp od 21r.ż.;-))!

?

a niby dlaczego od 21?

mlodzi i piekni tez moga sie dobrze i fajnie bawic. szkoda, ze nie pamietasz..

szkoda że wszędzie fajki palą

Kurcze, jestem w ciąży i automatycznie odcięło mnie od "kultury wyjższej":) wszędzie gdzie dzieje się coś fajnego, w każdym Uchu i innych dym jak siekiera. Cóż...poczekam jeszcze kilka miesięcy:(

OD 21 jest ok!

Od 21 po to, by młodzi nie pałętali się pod nogami. Niestety, ale prawda jest taka, że dzisiejsza "młodzież" jest rozwydżona, a na imprezach często zachowuje się jak ostatnie chamstwo. Dlatego popieram, aby niektóre imprezy były od 21 - raz na jakis czas można się spokojnie pobawić.

pamięta czy nie pamięta, jak się było pięknym i bardzo młodym, sama wiem, że jeszcze kilka lat temu młodzieć była ZUPEŁNIE inna, jakby lepsza, taka jest prawda, a takie imprezy powinny być od 21

YES! YES! YES!

Musze by na koncercie!!! W końcu NOSOWSKA solo!!!! Idę kupi dziś bilet bo się skończą i znowu nie zobaczę Kasi kochanej!!

granice

to mialo byc o koncercie,na którym niestety być nie moge;(a tu czytam o jakichś barierach, 21,pałetanie sie pod nogami?a nie o twórczość tu chodzi???tylko co do jednego sie zgadzam:fajki-to mnie wkurza i gdybym miala cosik od siebie jak juz o granicach to ZAKAZAC bo mi sie to po plucach paleta przeslizguje jakies dziwne dymne zaslony sie tworza,ale tak na koniec to przyjemnego koncertu wszystkim którzy beda miec to szczescie;):):)

Człowieku

Nie cała dzisiejsza "młodzież" zachowuje się chamsko.Fakt jest taki,ze niższe roczniki są coraz gorsze,ciężko znaleźć osobę z która można kulturalnie porozmawiac.A co do wejscia od 21 lat... Ja nie mam jeszcze tych 21 lat i chetnie poszłaby na ten koncert :p:p

support?

support jakiś będzie? o której NAPRAWDĘ zacznie się koncert?

a może DO 21 r.ż?

przecież takie staruchy o lasce to tylko 'beda sie pałętać pod nogami'

paranoja.

E tam zrzędzicie

A ja sądzę, że wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia liczy się charakter. Ja na przykład mam 40 lat i też przyjdę na koncert. A za to że jesteście marudni to na koncercie będę pił, palił i całował sie po kątach a żeby nie było zbyt przyjemnie to wcześniej skonsumuję nieco czosnku.

prawidłowo :)

Inne tematy z forum

Fort nocą | Spacer historyczny (23 odpowiedzi)

Przewodnik w historycznym mundurze oprowadzi Cię po niedostępnych na co dzień zakamarkach dawnego...

Mecz Polska - Rumunia Ligi Narodów UEFA Kobiet (4 odpowiedzi)

3 czerwca reprezentacja Polski kobiet rozegra na Polsat Plus Arenie Gdańsk ostatni mecz...

Forma pod chmurką (6 odpowiedzi)

Nie możecie tego przegapić trening, lemoniada i szarlotka w pięknym parku czekają! 13 lipca...