Nowa stronka rowerowa :)

www.rowery3miasto.prv.pl

Strona dotyczy jazdy na rowerze w okolicy 3miasta. Jak narazie niektóre działy sa jeszcze w budowie. Znajduje sie już tam opis dwóch tras :
- wejherowo-gdańsk
- gdańsk morena

W najbliższym czasie 9do 4 września) zostanie uzupełniony dził galeria o nowe zdjęcia.

Zachęcam do odwiedzenia i wpisania sie do ksiegi gości :)

Micher
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezła nawet jest

niezła to w moim miemaniu bardzo dobra :) byle tak dalej ....

Re: Nowa stronka rowerowa :)

U mnie nie trybi. Pusta strona.

u mnie tyż... :/

Nie bangla.
Za to moja działa od miesiąca :D www.mtb3x.pl opisy tras głównie terenowych, i sporo zdjęć. Dopóki Twoja nie ruszy, zapraszam ;)

czy Wy widzieliście, kiedy został utworzony pierwszy post tego wątku? Dlaczego odkopujecie trupy.

Spamboty odkopały.

Do "kolegi" Bynio

Przeglądając Twoją strone znalazłem relacje z maratonu Kościerzyny. I cóż za NIEMIŁA niespodzianka gdy znalazłem tam SWOJE ZDJECIA!!!!.Tak zdjęcia mojego autorstwa . Zdjęcia przez nas wstawiane na moją stronę są oczywiscie jak najbardziej do pobrania ALE NIE DO WSTAWIANIA NA STRONĘ i przypisywania jako swoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałeś coś z nich wstawić to trzeba było się spytać napewno byśmy się dogadali albo chociaż podanie adresu strony czy autora.A tak żądam aby zdjęcia mojego autorstwa z twojej strony po prostu zniknęły. Mam nadzieję że wiesz co to są prawa autorskie itd. Na mojej stronie widnieje coś takiego "USTAWA z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 23. 1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. Art. 231. Nie wymaga zezwolenia twórcy przejściowe lub incydentalne zwielokrotnianie utworów, niemające samodzielnego znaczenia gospodarczego Art. 34. Można korzystać z utworów w granicach dozwolonego użytku pod warunkiem wymienienia imienia i nazwiska twórcy oraz źródła. Podanie twórcy i źródła powinno uwzględniać istniejące możliwości. Twórcy nie przysługuje prawo do wynagrodzenia ". Niestety jeśli coraz wiecej będzie takich przypadków chyba będe zmuszony do zlikwidowania strony albo uruchomienie płatnego serwisu.

Mógłbyś chociaż podac adres swojej strony :) A jeżeli tak jest to ... A FE kolego BYNIO!

Owszem mój błąd że nie spytałem o zgodę, za co Cię przepraszam. Wiem doskonale co to prawa autorskie, nie musisz mi sypać ustawami. Nigdzie nie są podpisane jako moje, jesli zauważyłeś byłem uczestnikiem. Jeśli Cię to tak bardzo boli - nie ma problemu, zdjęcia znikają. Z drugiej strony, nie sądziłem że ktokolwiek zgłosi pretensje do tego rodzaju wykorzystania zdjęć.
Informuję, że zdjecia nie były wykorzystywane w celach komercyjnych.
Pozdrawiam.

a fe !!! myślę że gdybyś podał autora albo przynajmniej link, nie byłoby całej sparawy.

dlaczego tę stronę nie widzę, jest pusto: www.rowery3miasto.prv.pl

Jesli na mojej stronie jest taka ustawa to chyba logiczne że taka sytuacja będzie mi przeszkadzała. Na darmo nie jest tam zamieszczona.

Moje zdjęcie za to jest pokazywane w górnym bannerze. Szkoda, że nie zostałem zapytany o zgodę, ale stwierdziłem, że nie ma sensu się wykłócać.