OTTO - opinie

Witam, chciałbym żebyście napisali własne opinie o tej agencji. Pracuje na ich zlecenia od 3 lat i nigdy nie było problemu z czymkolwiek. Gdy inni płacili np po 8 brutto oni złotówke więcej za te same usługi, chyba najszybciej wypłacająca agencja (do 15 kolejnego miesiąca), wygoda podpisywania umów (akceptują skany umowy jak i karty godz pracy), trochę mało zleceń ale i tak jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OTTO - opinie

mój mąż był przez nich w Holandii jako magazynier w fabryce Danona, ogólnie nie było tragicznie, ale o paru rzeczach mu nie powiedzieli przed wyjazdem: podróż prawie 3 dni z kilkoma przesiadkami zbierając ludzi po drodze, warunki zakwaterowania - w jakiś barakach bez ciepłej wody i daleko do jakiegokolwiek miasta itp. jak w jakimś obozie pracy i jeszcze opłaty za pokój pobierali co tydzień,
gdyby była normalnie praca po 8 godzin dziennie tak jak obiecywali to byłoby ok, bo niezła kasa ale praca była np. tylko 2 dni w tygodniu :///
po miesiącu takiego siedzenia bez perspektyw na robotę mąż zabrał się z jakimiś Polakami do domu

na pewno na plus to to że uczciwie płacili
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałem przez Otto 3 lata temu, to była taka robota na telefon w sklepie Obi, kilka zleceń w miesiącu.Chciałem też za ich pośrednictwem wyjechać za granicę, ale nic z tego nie wyszło, bo pózniej już się nie odezwali (ja chyba nawet kilka razy do nich dzwoniłem w tej sprawie, ale mówili, że narazie nic nie mają i dałem sobie spokój). Ogólnie tak średnio oceniam tą firmę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracowałem w zeszłym roku przez nich w mercor i ok nie narzekam kasa na czas do 10 tylko że tylko 1300zl coś takiego gdzie pracownik zatrudniony przez firme mercor za ta sama prace miał nawet 5000zl no fakt umowa tylko na 2tyg i tak przedłużana na dwa tygodnie ale ogólnie uczciwa jak dla mnie agencja pracy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowalem w szklarni,marne zarobki,mieszkalem gorzej niz zwierze,w pracy porazka upaly,zle warunki!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem klebkiem nerwow gdy sobie pomysle co przez nich przezylam gdzie bylam i jaka prace musialam wykonywac,gdzie sanepid pracy w Holandii prawa czlowieka!!!!!!!!!!!!!

mylisz się, jak ci płacą do 15 to rypią cię konkretnie, ja mam zawsze do 10 na umowę zlecenie czasem wcześniej

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...