Ortodonta - aparat stały

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczynki wiem że to nie na temat ale pomóżcie mi szukam dobrego ortodonty który zrobi aparat stały na ząbki najlepeij w Gdańsku może Zaspa, Wrzeszcz i te okolice .
Może ktoś wie jakiego rzędu kosztów mogę sie spodziewać robiąc taki aparat ?
Z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ortodonta - aparat stały

Aparat na jedną szczękę od 1700 do 3500 zł. Do tego dochodza comiesięczne wizyty przez cały okres noszenia aparatu - koszt jednej wizyty to 100 zł i więcej.
Z mojego rozeznania wynika że najtaniej jest na AMG w Gdańsku.

Aparat stały- pożeracz każdego grosza!!!! miałam-nosiłam-poznałam ten ból. Koszt jednego aparaciku (góra,albo dół) ok 2o00zł, a potem comiesięczne wizyty około 100zł, wymiany łuków 100-200zł, jakieś zaczepy i inne pierdułki też 50-200zł. strasznie droga ta zabawa-chyba taniej by było wstawić całą nową szczękę;) Leczenie trwało z 3lata, a na koniec jeszcze aparacik na noc ok 500zł i znowu wizyty-tylko, że rzadsze co 3-4 miesiące. Ale to nic, ząbki się ładnie wyprostowały, ale po 3 latach od zdjęcia aparatu zaczęły pękać, psuć się itp i teraz to dopiero mam problemy. płakać się chce, bo już mi dwa zęby pękły i wypadły a jak może wiecie wstawienie ok 500-1000zł za sztukę;)

Dr Czarnecka na zaspie- w domkach-niedaleko pomnika Papieża ;)

Wieczorem podam namiary.

Inne tematy z forum

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Leszczyńskich (7 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...