Ortodonta - aparat stały

Witam,
czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś ortodontę w trójmieście? Planuje "zainstalować" sobie aparat stały:) ale ceny typu 2000 zł za jeden łuk zwalają z nóg! czy może mi ktoś polecić kogoś znanego i sprawdzonego?
Pozdrawiam i z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ORTODONTA - APARAT STAŁY

mój brat zaklładał u pani izabeli żak- w orłowie. Bardzo zadowolony i szybkie efekty. Znam też dwie osoby, które miały instalowane aparaty u tej pani i również są zadowolone z efektów.

Dziękuję! a możesz mi napisać jeszcze coś o kosztach? ile zapłacił za jeden łuk i jaki jest koszt wizyty? tak orientacyjnie...

kinga tak orientacyjnie to za łuk wychodzi średnio 1700zł

Re: Ortodonta - aparat stały

a czy Pani Izabela Żak jest specjalistą ortodontą? Proponuję sprawdzić w centralnym rejestrze lekarzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ortodonta - aparat stały

Mnie pomogła dr Iwony Gnach-Olejniczak :) jestem zadowolona :)

Inne tematy z forum

Problemy z erekcją u męża (5 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...