Seba - ocena (1) Chcialem sie podzielic moja opinia gdyz mialem opory przed zwroceniem sie do... Seba rzychu - ocena (1) Centrum Psychoterapii w Gdańsku to pełen profesjonalizm: uważność, życzliwość... rzychu Tinka_89 - ocena (1) Dla mnie wszystko dobrze, wydaje mi sie ze tak to powinno wygladac dla kogos... Tinka_89
witka - ocena (1) Bardzo polecam. Dobrzy psychoterapeuci z pasją witka Patrycja - ocena (1) Wspaniałe, ciepłe miejsce. Zostałam przyjęta z pełnym zrozumieniem mojego... Patrycja Zgurkin@4-ytu - ocena (1) mam 20 lat i serio polecam Ośrodek Centrum w Gdańsku. psychoterapia tu to nie... Zgurkin@4-ytu Ulka - ocena (1) Byłam wyczerpana psychicznie, miałam dużo lęku i poczucie, że utknęłam. Już... Ulka Th - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Uczciwy, profesjonalni psycholodzy i psychoterapeuci.... Th Fredi:) - ocena (1) Dla mnie dobra robota, trzymajcie tak dalej Fredi:) malw - ocena (1) w koncu moge chociazby tutaj wyrazic swoja wdziecznisc za to ze sprawy w moim... malw Minga - ocena (1) Powodem mojej wizyty w Ośrodku Psychoterapii Centrum były zaburzenia lękowe.... Minga Syren@24 - ocena (1) Pani Karolina jest bardzo dobrym człowiekiem. Zbliżamy się do końca terapii i... Syren@24 zbychu - ocena (1) Polecam. Pełen profesjonalizm zbychu Agata - ocena (1) Byliśmy z mężem na terapii w Ośrodku Centrum i ze swojej strony mogę bardzo... Agata Maur - ocena (1) Wizyta w Ośrodku Psychoterapii Centrum w Gdańsku i spotkania z Panią Karoliną... Maur Lenka - ocena (1) Zanim trafiłam do ośrodka centrum to "testowałam" innych psychoterapeutów.... Lenka Andrzej - ocena (1) Szukałem przestrzeni z uważnością i konkretem znalazłem ją w Ośrodku... Andrzej wanda - ocena (2) Polecam. Prawdziwi psychoterapeuci z sercem ! Bezpłatna konsultacja wstępna... wanda wanda - ocena (1) Polecam. Prawdziwi psychoterapeuci z sercem ! Bezpłatna konsultacja to... wanda