PG czy UG

Mam problem zastanawiam się nad zarządzaniem na UG i PG, i mam penwe wątpliwosci co do wyboru czy możecie podać mi wasze opinie o studiowaniu na tych kierunkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PG czy UG

zdecydowanie PG, jesli masz troche samozaparcia i checi do pracy, przy dobrym "wkreceniu sie" tu i owdzie, kierunek otworzy Ci wiele drzwi, w ktore normalnie moglbys pukac miesiacami.

ja jestem zadowolona, nie przyrownywalabym jednak zarzadzania na ug do pg, moim zdaniem to zupelnie odrebne kierunki ksztalcenia.

pg kladzie bardziej nacisk na specjalistow od produkcji, logistyki, mniej marketing.

Tak rowniez polecam PG (jako studentka tejze wlasnie uczelni)
:)
przede wszystkim po PG masz o wiele wiecej mozliwosci niz po UG, (lepszy tytul) PZDR.

wybieraj PG

1. z mojego doświadczenia
magisterskie uzupełniające ekonomnia na UG (część zajęć z kadrą zarządzania UG) - poza 2-3 profesorami i 5 mgr - wszyscy do wymiany - podejście do studenta to wy jesteście dla nas żebyśmy sobie zarobili a nie na odwrót - żebyście się czegoś nauczyli

studia podyplomowe na PG na Wydz Zarządzania i Ekonomii - prowadzący mówią zrozumiałym językiem, starają się aby coś student wyniósł z zajęć poza oceną, nie mówiąc o miłych paniach w sekretariacie ;)

2. Z Twojego punktu widzenia :
zarządzaczy jest multum - na PG jest troche zajęć technicznych, których na UG nie uczą a które mogą być jężyczkiem u wagi w momencie konkurencji z absolwentami UG ;)

Zdecydowanie UG,studiuje na zarzadzaniu na ug i na europeistyce na pg (wydzial zarzadzania i ekonomii) i nie ma porownania ug zdecydowanie lepiej wypada, nie mowiac juz o obsludze w dziekanacie gdzie chyba leprzej niz na wzr na ug nie znajdziesz,pozatym popatrz w jakikolwiek ranking wydzialow nauk ekonomicznych zawsze jest najpierw ug a pozniej pg
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

roznica poziomu - student UG nawet tu napisal: " leprzej" :)
bez komentarza

pozdrawiam
jurek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie PG-mówię z doświaczenia studentki:)

"studiuje na zarzadzaniu na ug i na europeistyce na pg"

Źle widzę ? a może źle czytam...ale chyba On nie jest studentem UG tylko UG & PG...
teraz to ja pozostawię bez komentarza wypowiedź Jurka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Białe tango (288 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4