POLAR-NOKIA

polar=>nokia=>komputer, jak to obsłużyć? (krok po kroku)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POLAR-NOKIA

http://www.polar.fi/
:)

sprecyzuj swoja wypowiedz, bo ciezko cos zrozumieć.
Jak chcesz zgrywac dane na nokie z polara to tylko model 5140 i żaden inny. Inna przenośna opcja zgrywania danych z polara oprócz laptopa to pokcet pc z wbudowaną irdą , systemem windows mobile i oprogramowanie vidaOne.
Na PC to wiadomo, Pro trainer 5.

właśnie o tą nokię mi chodzi...mam używkę i okazało się że brakuje oprogramowani które powinno być w standardzie...i qrde nie wiedziałe co jest że nie działa, teraz wiem i jestem niepocieszony...jest problem żeby ściągnąć taką aplikację?

http://www.pursuit-performance.com.au/polar/html/segments/products/SportsMobileApplication.html

kolejny problem...brak sterowników...ma ktoś CD do tego aparatu?... w necie sterowników nie znalazłem :(

mam na kompie wszystko co trzeba (chyba) ale nie chce działać...dzięki za pomoc

zaczęło działać...podłączyłem w końcu tel do kompa i wgrałem co trzeba...teraz mam problem z przesłaniem danych z zegara do aparatu...jaki jest algorytm postępowania? może irda w tel jest słaba i jakoś w konkretnej pozycji będzie działać? mam nadzieję że ktoś czytający to forum ma taki zestaw i może podpowierdzieć

przyznaje, ze takie bajery, to mi nie sa potrzebne, ale spytam z ciekawosci - po co CI takie "montaze" ? normalne zgrywanie do kompa nie jest w Twoim przypadku wystarczajace ?

AKI napisał(a):

normalne zgrywanie do
> kompa nie jest w Twoim przypadku wystarczajace ?

na co dzień jest, ale wyjeżdżam na ponad 3 tyg. i nie będę miał kompa a zegar ma mało pamięci