PRACA DLA KIEROWCA KAT B

Czy treść tego ogłoszenia nie budzi podejrzeń wydaje mi się że to nie jest uczciwy pracodawca. Poszukuje kierowcy-dostawcy , praca na czas nieokreslony.
Minimum posiadania 2 lata prawo jazdy kategori B.
CV prosze przeslac na e-mail : maciek.szpak3@onet.pl
Mile widziany skan dowodu w celu sprawdzenia karalnosci,
oraz prawo jazdy w celu weryfikacji okresu posiadania go
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRACA DLA KIEROWCA KAT B

Dla pracodawcy dostarcza się zaświadczenie o niekaralności i tylko w ten sposób można to udowodnić, kosztuje to 50pln i można załatwić w jeden dzień. Dwa dokumenty są potrzebne do np. do uzyskania kredytu itp. Powyższe ogłoszenie jest oczywiście wałkiem i służy pozyskaniu danych osobowych np. do kredytu, umowy z operatorem itp. Sam fakt skonstruowania umowy jasno sugeruje oszustwo, prawo jazdy 2 lata-każdy ma, czas nieokreślony to już jest potężny wabik.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak myślałem człowiek czasami w desperacji popełnia błędy ,ale coś mnie tknęło żeby nie wysyłać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I nie wymaga żadnego doświadczenia na tym stanowisku ? Dziwne i podejrzane...

A jak dają Ci do dyspozycji samochód firmowy, to nie podejrzane?Znam firmy, gdzie zamiast cv i lm biorą skan dowodu, a jeżeli ma być to kierowca, to niestety prawo jazdy jest potrzebne.Kilka razy tak się zatrudniałem, ale nie w tej firmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

fifi czy jak cię zwał pitolisz jak popieprzony, do tego jest umowa o prace, testy i badania na kierowcę firmowego auta i wtedy możesz okazać dokumenty wymagane podczas zatrudnienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fifi i może jeszcze auto takie ma zamontowany nadajnik GPS, który namierza je w każdej sekundzie ?? Możliwe jest coś takiego przy obecnych możliwościach technicznych (serio) ?

Oczywiście, że jest większość aut firmowych ma GPS który jest zintegrowany z autem i na podstawie tego można określić co w danej chwili robi kierowca, ile zatankował, średnie spalanie, czy rozmawia podczas jazdy i wiele innych parametrów.

Znaczy Wielki Brat wciąż czuwa...

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...