PRZEDSZKOLE NIEDZWIEDNIK 14

PRZEDSZKOLE WKRÓTCE MA BYĆ OTWARTE . NOWOCZESNE , Z KLIMATEM , KAMERALNE. PO PIERWSZYCH ODWIEDZINACH I SPOTKANIU Z PANIA DYREKTOR ZDECYDOWALAM SIE NA ZAPISANIE SYNKA . OFERTA CENOWA W PORÓWNANIU Z INNYMI PLACÓWKAMI KORZYSTNA . POLECAM TAM ZAJRZEĆ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: PRZEDSZKOLE NIEDZWIEDNIK 14

Oferta jest taka sobie, miesiecznie 600zł plus 10zl wyzywienie za kazdy dzien czyli wychodzi 600+200=800zł.
Za taka cene mozna wybierac wsrod innych przedszkoli zlokalizowanych w poblizu Niedzwiednika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oferta standardowa - jak w wiekszosci tego typu placowkach.Ale polecam tam wejsc - zpbaczyc budynek, poznac kadre...atmosfere i porownac z innymi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale musisz dowozić...!

Witam
cena nie jest wcale atrakcyjna, porównywałam, wybrałam inne prywatne przedszkole na Morenie.

Z tego co wiem to nie jest przedszkole tylko punkt przedszkolny, ale może się mylę. Oferta wcale nie odbiegajaca od innych standardowych. Cena podobna jak w innych przedszkolach czy punktach. Ciekawe tylko czy za zajęcia dodatkowe typu j. angielski etc. płaci dodatkowo, bo jeśli tak to wyjdzie więcej niż 800 zł.

język angielski, rytmika, logopedia są w ofercie przedszkola i nie są dodatkowo płatne. Z zajęć tzw. dodatkowych są tańce - ale nie ma obowiązku zapisania dziecka. Najlepiej zawsze podejsc i zapytac albo zadzwonic albo ew. zapytac kogos kto ma tam dziecko :) ja osobiscie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

aha a to ze nazywa sie to punkt przedszkolny niczym sie nie rozni od przedszkola - tak samo podlega pod Kuratorium, Sanepid.... jest program dydatktyczny zatwierdzony przez MEN :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

- Marpu - punkt przedszkolny rózni się wieloma rzeczami od przedszkola a to, ze jest program dydaktyczny zatwierdzony przez MEN i że podlega pod Sanepid oraz Kuratorium wcale nie nie oznacza, że jest to przedszkole bo gdyby tak było to nie nazywałoby się punktem. Zapraszam do zgłebienia przepisów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest punktem przedszkolnym tylko z tego względu ze jest jedna grupa. poza tym nie rózni się niczym innym. A na przepisach trochę się znam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie tak jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0