Parafia Św. Trójcy Gdynia

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może ślubował w Parafii Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Parafia Św. Trójcy Gdynia

Tak, ja - 19.08.2006

Wiesz może jak ma na imię ten grubiutki ksiądz z ciemnymi wlosami i czy urządza on śluby?

Tak, to jest Ks. Piotr i najprawdopodobniej on bedzie nam udzielał slubu. A Ty na kiedy planujesz slub?

Planujemy 17 czerwca i właśnie jego chciałabym prosić by udzielił nam ślubu;) Dobra wiadomość = ponoć luty/marzec ma być robiona w kościele podłoga;) Czy bierzecie kogoś do przystrojenia kościoła? Bo wydaje mi się, że bez tego się nie obędzie.

Proponuje sprobowac w kwiaciarni na gieldzie towarowej.Pani Basia robi rozne CUDA kwiatowe.I ceny calkiem calkiem.A ksiadz Piotr jest the Best.
Pozdrawiam
Wiza

a kim jest pani basia??

Pani Basia jest Florystka. Osobiscie kupuje u niej kwiaty oraz wiazanki na rozne okolicznosci. Mozna sie takze poradzic odnosnie kolorystyki i strojenia samochodow i kosciolow. Polecam.
Wiza

Wiza, cały czas bojelę nad faktem, że nie masz już wolnych terminów na 17 czerwca. Baaardzo szkoda;(((

Cały czas zastanawiam się czy Kaplica czy Kościół ( przerazaja mnie te lawki bez parc w kościele ). Moze któraś z Was dziewczyny tez slubuje 19 sierpnia w tym kościele mogłybyśmy podzielic się kosztami strojenia.

Ja jeszcze nie widziałam Kaplicy, muszę ją sobie obejrzeć;) Mnie też przerażają te ławki bez oparć, już mogli od razu zainwestować w konkretne:(

to chyba zdjęcie wnętrza kaplicy, wygląda ładnie;)image

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni