Pas do sukienki

Temat dostępny też na forum: Wesele
Szukam ozdobnego (kryształowego) pasa do sukni ślubnej. W zasadzie chodzi mi o samą aplikację (wielkości ok 20x7cm). Te z salonów z sukniami są pieruńsko drogie albo w zestawie z całym pasem więc odpadają. Jeśli ktoś wie gdzie takie coś można znaleźć to proszę o info. W grę wchodzą też używane aplikacje. Więc jeśli któraś z Was ma do sprzedania coś takiego to proszę o info na: kejti32@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pas do sukienki

podbijam

poszukaj w dobrych pasmanteriach.

Przeszłam prawie wszystkie w Gdańsku i niestety kryształowych aplikacji brak :/ Jedynie zostały salony z sukienkami gdzie takie aplikacje są okrutnie drogie..

Na fb jest dziewczyna która własnoręcznie robi biżuterię i inne cuda, zamówiłam u niej kolczyki ślubne, widziałam na zdjęciach, że ma również pas do sukni z kryształkami, linka nie wkleje bo zaraz znowu ktoś go usunie tak jak poprzednio. Znajdziesz ją pod nazwą MoniaArt

dzięki! :)

Mam nadzieję, że pomogłam:)

"Słodkie migdały" znajdź na Facebooku tez robią piękne rzeczy :-) mozna sie dogadać :-)

a może po prostu krawcowa by taki uszyła?

Polecam sukienki Zatoki Stylu, niecodzienne, inne, wyjątkowe :) Dla mamy jak i córki ! możliwe wprowadzanie drobnych zmian na krój sukienki, wedle życzenia. Uwaga ! szycie na miarę, szycie na zamówienie wymarzonej sukienki :) Zapraszam! http://www.zatokastylu.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1