Phinance/ efect

czy ktos miał stycznosc z ta firmą? mówie o pracownikach. ostatnio umówiłem sie na rozmowe ale mam mieszane uczucia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Phinance/ efect

Na twoim miejscu spotkał bym się ponieważ kiedyś z nimi pracowałem poszerzyli usługę i polepszyli $ - więc polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem u nich na rozmowie dzisiaj - od razu mówią wszystko konkretnie co będziesz robił na jakich zasadach i jaka kasa ... - polecam

Ja też u nich wczoraj byłem dziś troszkę poczytałem mam iść na następną rozmowę - ale jak na razie fajnie się zapowiada oby to była prawda

Totalne dno, to banda chamstwa, co kupiła sobie drogie samochody i szuka młodych naiwnych ludzi co będą ich teraz utrzymywać!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Phinance/ efe

Do BYŁY_PRACOWNIK, ADAM, MAREK dlaczego wasze IP są takie same tj: 89.206.32.*

Macie jeden komputer na spółkę? Bardzo wiarygodne!

PS. Administratorzy/Informatycy firmy Phinance: postarajcie się bardziej.

A na innym wątku kolejna bardzo wiarygodna opinia (z tym samym IP:89.206.32.*)

"..Fajna i miła obsługa
Wątek dotyczy: Phinance

Doradca kompetentny z dużą wiedza podpowiadają i doradzają we wszystkim OC i AC auta, ubezpieczenie mieszkania ubezpieczenia podróżne inwestycje kredyty.
Bardzo polecam ..."

Miałam z nimi kontakt następni naciągacze tylko mają opanowany bajer tylko powierzyć im swoje pieniądze zysku żadnego ,ale za prowadzenie pobierają co miesiąc określoną kwotę

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...