Potrzebny zespół

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Potrzbuje opinie na temat dobrego zespolu na wesele mam nadzieje ze udzielicie mi kilku dobrych rad....:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebny zespół

u mnie grał i prowadził konkursy (super) zespół Max Dance (ma swoja strone) . Caly czas grali .Wszystkim się podobał .

Bardzo dziekuje za propozycje

jesli chcesz moge ci podac nr zespolu z slupska gral u mnie na weselu w dworku rewalcyjna wokaloistka pan ktory prowadzil cala impreze zadnych starotypowych konkursow tylko dobra zabawa i wysoki poziom wykonania rownies piosenenk po ang a cena 1200 zl za wszytko 3 osoby !!

Jasne kazde namiary sie przydadza poniewaz nie mam pojecia gdzie znalezc kogos kto fajnie gra i zeby goscie sie fajnie bawili :)

Jantar Team-muzyka na kazda okaze dzwon i pros p. adama Wrońskiego nr tel 059 81-45-982 graja oni w wojskowym klubie muzycznym marynarki wojennej w gdyni napradwe super a cena taka bo nie gdansk a slupsk i tylko tyle zadnego podbijania ceny za 300 zl wiecej mozesz miec tez 4 osobe w zepole saxofon.

Za 300zł 4 osobowy zespół????? :O Dobrze zrozumiałam????

1200 A ZA 300 WIECEJ MOZESZ MIEC CZWARTA OSOBA KTORA GRA NA SAXOFONIE,

Ahaaaaaaaaaaaa.... :)))

Proponuje zespół nie z trójmiasta. Sierakowice zespół Albatros 4 osoby za 1850 zł wesele i poprawiny z dojazdem. Będą grali u mnie ale nie ukrywam że wielu moich znajomych bawiło się przy tym zespole i nikt nie narzekał ani młodzi ani starsi goście.